|

CSM FC Vaslui a plecat în cantonament

Liga 4 / Cu gândul la promovare

PREGÃTIRI… CSM FC Vaslui trece la cea mai grea etapã a pregãtirilor de iarnã. Dupã amicalele cu LPS Iasi U19 (3-2), Stiinta Miroslava (1-2) si Ozana Târgu Neamt (1-1), gruparea vasluianã intrã de astãzi într-un cantonament de sapte zile la Pojorâta, judetul Suceava.

Sub comanda antrenorului Cristi Ungureanu, echipa de fotbal CSM FC Vaslui a plecat, astãzi, într-un stagiu de pregãtire centralizatã de sapte zile. Cantonamentul va avea cuprinde si douã meciuri de pregãtire, împotriva echipei locale FC Pojorâta (Liga 4 Suceava) si revansa cu Ozana Târgu Neamt (Liga 4 Neamt). Antrenorul Cristi Ungureanu va avea sub comanda sa în cantonament 19 jucãtori, 14 jucãtori din prima parte a sezonului, plus alti cinci jucãtori transferati în aceastã iarnã. De la aceastã actiune vor lipsi trei jucãtori, Alin Abuzãtoaei, Vlãdut Dudãu si Petronel Cumpãnã.

Transferuri pentru promovare

Dupã ce i-a înregimentat pe Botezatu, Croiotoriu si Ghiarasim, CSM FC Vaslui a reusit sã aducã alti doi jucãtori cu experientã în ligile superioare. Este vorba despre Tudor Tudorache si Silviu Cernãuteanu, ambii adusi de la Stiinta Miroslava, formatie aflatã pe locul patru în Liga 3. Tudor Tudorache evolueazã pe postul de atacant, iar în cariera sa a mai evoluat si pentru Aerostar Bacãu, în Liga 3. De partea cealaltã, Silviu Cernãuteanu joacã pe postul de fundas dreapta, a fãcut junioratul la Poli Iasi si a mai jucat la CSM Pascani, în Liga 3.