|

CSM Vaslui cautã antrenor

Fotbalul mic

VARIANTE… CSM Vaslui îsi cautã antrenor pentru echipa de fotbal, iar variantele apãrute pânã acum nu s-au concretizat. Dupã ce Romicã Dorin a plecat, preferând sã antreneze echipa de juniori U17 a clubului Gaz Metan Medias, oficialii echipei vasluiene cautã cu disperare un antrenor pentru ai pregãti pe “galben-verzi”, însã pânã acum fãrã nicio reusitã.

Pe lista antrenorilor care se încadreazã profilului cãutat de primarul Vasile Pavãl se aflã trei nume, Gabriel Crãciun, care tocmai ce a semnat un contract de jucãtor cu Sporting Vaslui, Ionut Chiochiu, antrenor la LPS Vaslui, si Sorin Sava, antrenor la juniorii clubului Sporting Club Comstar Vaslui. Ultimii doi s-au aflat pe lista primarului Pavãl si anul trecut, dar acesta a preferat sã aducã un antrenor din Iasi. Un an mai târziu, Pavãl avea sã recunoascã cã a fãcut o gresealã pe care nu o va mai repeta.

CSM Vaslui participã la Cupa Sperantei

La sfârsitul acestei sãptãmâni, pe 18 august, fotbalistii CSM-ului vor participa la Cupa Sperantei, turneu de fotbal amical ce se va desfãsura la Rãucesti, judetul Neamt. Competitia este organizatã de Speranta Rãucesti (Liga 4 Neamt), formatie care a terminat pe locul trei în editia precedentã a Ligii 4 Neamt. La acest turneu vor mai participa Viitorul Curita (Liga 4 Bacãu) si Victoria Horia (Liga 4 Neamt). În semifinale, Vasluiul va da piept cu Victoria Horia, duminicã, de la ora 11.30.