|

CSM Vaslui, esec în primul meci de la Cupa Dunãrii

TURNEU... Handbalistii vasluieni continuã pregãtirile pentru startul Ligii Zimbrilor. În primul meci de la Cupa Dunãrii, CSM Vaslui a fost învinsã de Steaua Bucuresti, scor 31-36.

CSM Vaslui – Steaua Bucuresti      31-36 (16-14)

ÎNFRÂNGERE… CSM Vaslui a pierdut meciul din prima zi a Cupei Dunãrii la handbal masculin, 31-36 (16-14) cu Steaua Bucuresti. Echipa vasluianã a fãcut douã reprize diametral opuse, au condus la pauzã cu 16-14, dupã care au fost de nerecunoscut în partea secundã.

Turneul amical de handbal Cupa Dunãrii se desfãsoarã, în aceste zile, la Cãlãrasi. În primul meci, handbalistii vasluieni au pierdut în fata Stelei Bucuresti, scor 31-36 (16-14). “Meciul cu Steaua Bucuresti a fost un joc în care am încercat multe, dar am avut prea putine reusite. Sunt meciuri de pregãtire în care utilizãm toti jucãtorii, iar la urmã tragem o concluzie pentru a contura un lot de 16 jucãtori. Multumim organizatorilor pentru felul în care au organizat acest turneu.”, a declarat Leonard Bibirig. CSM Vaslui: Erhan, Petrila – Khadkevich (6 goluri), Acatrinei (6), Polocoser (5), Amihãesi (3), Karamyshev (3), Carali (2), Cumpãnici (2), Petrea (1), Cârchea (1), R. Farcas (1), Iozu (1), Voinea, Dragon, Popa. Antrenor Leonard Bibirig. În cel de-al doilea joc, asearã, dupã închiderea editiei, handbalistii vasluieni s-au duelat cu echipa organizatoare, Dunãrea Cãlãrasi. Astãzi, ora 10.00, CSM Vaslui va juca, în ultimul joc al turneului, împotriva echipei CSM Bucuresti.