|

CSM Vaslui, victorie în fieful Bacãului

Un nou succes pentrul handbalul vasluian

MAI BUNI… Echipa vasluianã de handbal masculin a bifat un nou succes în meciurile amicale, de data asta pe terenul echipei CSM Bacãu, care evolueazã în Liga Nationalã. Elevii lui Leonard Bibirig au fost net superiori, iar la finalul celor trei reprize s-au impus cu scorul 57-52.

Chiar dacã nu a fost un meci oficial, întâlnirea de marti dintre CSM Bacãu si CSM Vaslui a fost presãratã cu mai multe dueluri peste limita regulamentului, lucrurile riscând sã degenereze la un moment dat. S-a jucat în trei reprize, prima cîstigatã de Bacãu (21-17), iar celelalte douã de Vaslui (19-13 si 21-18), rezultatul final fiind 57-52 pentru handbalistii pregãtiti de Leonard Bibirig. În partida de marti a debutat la Vaslui si interul Sebastien Iozu, transferat în aceastã varã de la CSM Oradea.

“Nu trebuie sã desconsiderãm niciun adversar”

Leonard Bibirig, tehnicianul Vasluiului, s-a declarat multumit de evolutia si rezultatul echipei sale, la finalul meciului de la Bacãu. “La acest moment, ne aflãm în grafic cu pregãtirile, dar ne dorim tot timpul mai mult, de aceea am si venit pentru a juca la Bacãu împotriva unei echipe din esalonul superior. Meciurile cu echipe tari ne aratã adevãratul nostru nivel la momentul de pregãtire la care ne aflãm si ce trebuie sã lucrãm în viitor. Evident cã obiectivul nostru este promovarea în primul esalon, nu va fi usor, acest obiectiv trebuie sã ne solicite la maxim. Va trebui sã dãm totul la antrenamente si mai ales la meciurile oficiale. Vreau sã le multumesc pentru sprijin, pe aceastã cale, domnului primar si Consiliului Local din Vaslui si sper ca prin evolutiile si rezultatele noastre sã aducem bucurii tuturor vasluienilor. Nu vom avea meciuri foarte usoare în Divizia A, problema e cum le vom aborda si cum ne vom concentra pentru fiecare partidã, nu trebuie sã desconsiderãm niciun adversar. Eu sper ca pe viitor sã ne mai întregim lotul si sã facem o echipã competitivã pentru Liga Nationalã”, a declarat Leonard Bibirig pentru site-ul handbalmania.ro.

Vladimir Carali, principalul marcator în meciul cu CSM Bacãu

Antrenorul Vasluiului a rulat tot lotul în meciul cu CSM Bacãu, fiecare jucãtor reusind sã-si treacã numele pe tabela de marcaj: Claudiu Dediu (6 goluri), Sebastian Polocoser (5), Silvian Amihãesi (4), Gabriel Cumpãnici (3), Sebastian Iozu (2), Andrei Hodorogea (4), Gabriel Voinea (3), Rãzvan Farcas (4), Vladimir Carali (9), Andrei Popa (4), Darius Dragon (6), Alex Farcas (4), Alexandru Poterã (3)