|

UPDATE Marinela, femeia care si-a apucat sotul de c**ie, rupe tacerea!

EXCLUSIV Femeia acuzată că și-a rănit grav bărbatul, într-un incident mai puțin obișnuit, pentru o zi de 8 Martie, are o cu totul altă versiune asupra celor întâmplate. Marinela Benea, concubina lui Ionel, susține că totul a pornit de la îndemnul femeii de a săpa împreună, în grădină. Ea respinge total varianta… romantică, susținută de concubin. “Doamne ferește, nici vorbă de flori! Cum să spună, dom’ne, el că mi-a adus mie vreodată flori!? Niciodată, în viața lui! Totul a plecat de la faptul că eu i-am spus să mă ajute să sap via. I-am spus “hai, mă, că acuși pleci în Germania, mâine, poimâine, și n-am cu cine face treabă. Că numai de săpat am nevoie, că de restul mă descurc eu. El mi-a zis că nu vrea să sape, fiindcă el e bărbat. Eu m-am enervat și l-am apucat de c**ie, ca să văd cât de bărbat e. Numai că el s-a smuncit și s-a întâmplat nenorocirea. Sincer, mie îmi pare rău, că am vrut să îi pun comprese până vine Ambulanța. Dar el m-a înjurat și m-a dat afară din casă. A zis așa: “Ieși, fă, în D**zei, mă-ti, afară, cu compresele tale”. Eu, oricum, am văzut cum era rana și nu era cine știe ce. Era doar pielea crăpată și I se vedeau ouăle”, a spus, resemnată, Marinela. Femeia trăiește în concubinaj cu victima, fiind de loc din județul Botoșani. Ionel Popa este, la rândul său din satul Doagele, iar în trecut a fost condamnat pentru furt. Vom reveni cu detalii, despre acest caz inedit.

Culmea zilei de 8 Martie: o nevastă supărată i-a taiat barbatia sotului !

UPDATE: “Barbatul a fost adus la spital cu o plaga provocata prin taiere la nivelul scrotului, cu exteriorizarea testiculului stang, in urma unei altercatii avute cu sotia. Starea pacientului e relativ buna, a fost internat pe sectia de Chirurgie” a declarat , in urma cu cateva minute, Carmena Piseru, medic sef UPU Vaslui.
SOC … Incident neobișnuit, petrecut în cursul zilei de azi! Un bărbat de la Dragomirești, în vârstă de 39 de ani, Popa Ionel, riscă să rămână fără bărbăție, după ce nevasta, mânioasă, i-a taiat barbatia. Femeia, când l-a văzut că vine la ea (doar) cu o floare, s-a enervat crunt și, se pare, a știut exact unde să atace. A pus mana pe cutit si l-a rănit foarte grav pe bărbat. El a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, unde chiar în aceste minute se află în sala de operație. Unii spun că cei doi se afla în divorț, iar barbatul a crezut, probabil, că prin gestul său galant, poate să-și îmbuneze consoarta. Acesta a mai spus medicilor de la SJU că, în momentul în care a fost apucat de scrot, era îmbrăcat și avea și avea și pijamale pe sub pantaloni. De aceea, el nu își explică cum de a reușit nevasta să îl rănească atât de rău. Medicii au constatat că bărbatul are scrotul sfâșiat, iar unul dintre testicule este ieșit afară. Vom reveni cu detalii.