|

Cum au dispărut banii Colegiului Medicilor Dentişti din Bacău. O fostă secretară, condamnată pentru delapidarea cotizațiilor

O fostă secretară a Colegiului Medicilor Dentişti, filiala Bacău, a fost condamnată pentru delapidare, fiind acuzată a sustras aproape toate cotizaţiile medicilor, notează adevarul.ro.

G.B, fostă secretară a Colegiului Medicilor Dentişti Bacău, a fost condamnată de instanţa de fond la 2 ani de închisoare cu suspendare, fiind găsită vinovată de săvârşirea infracţiunii de delapidare a 23.258 de lei.

Atât în faţa procurorilor, cât şi a judecătorilor, fosta secretară a negat acuzaţiile reţinute în sarcina sa. Ea a recunoscut că a scos din cont banii ce reprezentau cotizaţiile membrilor Colegiului Medicilor Dentişti, însă a invocat că suma a fost luată la solicitarea preşedintelui Colegiului de la acea dată şi acordată acestuia cu titlu de împrumut.

Preşedintele Colegiului, în schimb, a negat că ar fi primit bani cu împrumut de la secretară.

Fosta secretară a contestat sentinţa instanţei de fond, dosarul fiind înaintat Curţii de Apel Bacău, unde se va pronunţa sentinţa definitivă în acest caz….https://zdbc.ro/cum-au-disparut-banii-colegiului-medicilor-dentisti-din-bacau-o-fosta-secretara-condamnata-pentru-delapidarea-cotizatiilor/