|

Cum îsi bate joc E-ON Vaslui de locuitorii din comuna Bunesti Averesti | VIDEO

DE NECREZUT…Lucrãtorii de la E-ON sau Delgaz Grid – dupã noua denumire, îsi bat joc de sãrmanii oameni din satele judetului! Un exemplu edificator este cazul unei familii din comuna Bunesti – Averesti, care s-a trezit deconectatã de la curent electric fãrã a fi înstiintatã.

Neculai Olaru si sotia acestuia au o casã mostenitã de la pãrinti. Ei nu locuiesc efectiv acolo, dar când au venit la începutul sãptãmânii s-au trezit cã au lumina tãiatã! Firele de la curent erau decuplate de la stâlp! Cum s-a întâmplat? Simplu – un abuz incalificabil al lucrãtorilor de la Delgaz Grid – fost E-ON, din Vaslui. Oamenii au primit o înstiintare cã trebuie sã se ducã la E-ON cu citirea contoarului, altfel pe 15 august li se taie curentul. Când, ce sã vezi? Luni 12 august, deja curentul era tãiat!

„Dragi autoritãti de la E-ON, sunt cu familia Olaru Neculai din Bunesti Averesti, care a venit la locuinta lor de la tarã, cu o nepoticã si s-au trezit cã li s-a tãiat curentul. Ei au o înstiintare prin care erau obligati sã dea citirea la contoar, prin telefon, pânã la 15 august. Au fost la primãrie la Bunesti Averesti, la primar, dar acesta le-a spus cã nu este treaba lui. Am luat legãtura cu cei de la E-ON Târgu Mures, care ne-au facut legãtura la E-ON Vaslui, iar cei de acolo ne-au spus cã nu figureazã familia Olaru ca fiind deconectatã de la reteaua electricã, în baza lor de date! Uitati stâlpul din fata portii, cum este tãiatã legãtura, firele sunt scoase de la stâlp de pe data de 11, iar ei trebuiau sã dea citirea la contoare pânã pe 15, adicã pânã mâine (astãzi – ,n.r.)! V-am spus, am sunat peste tot si mi s-a spus cã vor fi reconectati de pe data de 12 august si nici pânã acum nu au venit! În aceeasi situatie mai este o familie din comunã, dar nu intereseazã pe nimeni! I-am transmis unei doamne de la E-ON Vaslui cã au fost deconectati dar ea o tinea una si bunã cã la ea în calculator nu figureazã ca deconectat! I-am spus cã vom face cunoscutã situatia prin presã, dar nici pomenealã sã se sinchiseascã! Mai mult, li s-a spus oamenilor sã plãteascã 350 de lei reconectarea!! De ce? Cu ce drept fac unii ce vor? Eu le-am zis sã facã plângere la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor!! Ce mãgãrii fac cei de la E-ON! ”, a spus Ionel Iftene, reprezrntantul unui ONG din comuna. Am solicitat reprezentantilor Delgaz Grid sã ne transmitã si punctul lor de vedere referitor la aceastã situatie, deocamdatã nu am primit niciun rãspuns.