|

Cum să arăți splendid pe timp de iarnă? 5 sfaturi în strânsă legătură cu confortul!

Este greșit, dar totuși se întâmplă, să facem sacrificii pentru a afișa cea mai bună variantă a noastră. Aceste sacrificii sunt duse la extrem uneori – suportăm frigul, purtăm pantofi cu un număr mai mic, hainele le alegem cu o mărime mai mică decât în mod normal și tot așa.

A arăta bine nu înseamnă a te sacrifica, ele nu sunt sinonime. Totul trebuie să fie raportat la gradul de confort de care vrem să dispunem și abia mai apoi la ceea ce trendul are de spus în acest sens. În continuare se vor prezenta 5 trucuri comune prin care orice femeie se va simți bine în pielea ei pe timp de iarnă.
1. Alegeți o fustă elegantă
Este adevărat că fustele sunt un element de bază al tiparului office. Chiar dacă moda a expus pe piață tot felul de modele de fuste, cele clasice, elegante rămân de rezistență în șifonierul oricărei femei. De exemplu, cele interesate găsesc pe b-mall.ro fuste dama de la mari brand-uri ale lumii.
Modele disponibile se avântă într-o paletă vastă de culori – de la cele simple, la cele pastelate și nu numai. Lungimea lor este de asemea variabilă – se regăsesc atât fuste damă clasice, cât și fuste damă extravagante.
2. Bluzele într-o singură culoare sunt de bază
Iarna este sezonul bluzelor și cu fiecare an casele de modă nu întârzie să pună la dispoziția publicului feminim modele dintre cele mai elegante. Cele mai vizate de publicul feminim sunt bluzele care se prezintă într-o sigură culoare și au elemente minimaliste care le dau acel aer unic, elegant.
În cadrul aceluiași magazin, b-mall.ro se regăsește o varietate de bluze damă. Totul începe de la cele elegante și se oprește la cele extravagante, cu imprimeuri și modele atipice. După cum s-a spus și anterior, totalitatea modelelor disponibile poartă semnătura unor brand-uri celebre precum Mainson Margiela, Moncler, Just Cavalli și mulți alții.
3. Alegeți cardigane interesante
Pe lângă o accesorizare pe măsură, cardiganele sunt alte elemente care pot schimba în totalitate tabloul ținutei oricărei purtătoare. În zilele blânde, în care soarele încălzește așa cum trebuie, cardiganele sunt o alegere înțeleaptă în detrimentul paltoanelor sau al gecilor.
Totodată, cele clasice, elegante prin simpla lor prezență sunt o alternativă plăcută și pentru ținutele office. Cardiganele, în compania cămășilor albe de damă, creează tabloul unei ținute compuse corect. B-mall.ro a pus la dispoziția celor interesate o mulțime de cardigane de la brand-uri renumite pentru atenția pe care o pun asupra detaliilor. Să nu mai vorbim că paleta de culori pe care se prezintă este una vastă, pliabilă pe dorințele oricărei purtătoare.
4. Merită încercați și pantalonii cu talie ajustabilă
Se poate spune că pantalonii cu talie ajustabilă sunt de departe cei mai comozi pantaloni. Ei oferă oricărei purtătoare, indiferent de forma taliei, confortul pe care îl caută, confortul optim. Totodată, sunt ușor de îmbrăcat și nu supraîncălzesc corpul.
Acea talie elastică de care dispun înlătură nevoia de a folosi o curea pentru susținere. Ei sunt regăsiți și pe b-mall.ro, iar împreună cu alte articole vestimentare de pe același site orice femeie poate compune tabloul ținutei perfecte.
Pe timp de iarnă sunt ideali – zona rinichilor este protejată de frig, nu supraincalzesc corpul, deci îl mențin la o temperatură optimă și pot fi accesorizați cu orice. Cele interesate pot accesa b-mall.ro pentru a face o achiziție corectă.
5. Eșarfele în culori pale
Poate printre cele mai folosite accesorii pe timp de iarnă se numără eșarfele. Ele nu doar că exprimă și reprezintă eleganța la superlativ, ci și stimulează factorul termic – mențin zona gâtului la o temperatură constantă pe tot parcursul purtatii. Cele în culori pale sunt veterane în acest sezon pentru că pot fi accesorizate cu aproape orice.

B-mall.ro rămâne locul din care orice femeie își poate achiziționa toate cele necesare pentru a arăta de vis în această iarnă.