|

Cum va arãta Liga 4 în sezonul 2019-2020

DECIZII… Liga 4 Vaslui se schimbã. Din sezonul 2019-2020, Liga 4 va fi formatã din 14 echipe, sefii AJF-ului urmând sã decidã dacã vor renunta la play-off si play-out.

Fotbalul mic

“JUDETEANÔ… Începând din aceastã toamnã, Liga 4 Vaslui va suferi o modificare importantã în privinta componentei. Dupã ce Sporting Juniorul Vaslui a fost acceptatã în campionat, numãrul echipelor din primul esalon fotbalistic al judetului a crescut de la 12 la 14.

Noul sezon al Ligii 4 începe pe 1 septembrie 2019 si se va încheia pe 9 iunie 2020. Asociatia Judeteanã de Fotbal Vaslui va anunta, în perioada urmãtoare, componenta Ligii 4 pentru viitoarea editie de campionat. În acest moment, Liga a 4-a Vaslui este formatã din 13 echipe, ultima formatie urmând a fi decisã de conducerea AJF Vaslui împreunã cu delegatii echipelor. Formatiile care ar trebui sã se alinieze la startul sezonului viitorul de Liga 4 sunt: CSM Vaslui, Flacãra Muntenii de Sus, Racova Puscasi, FC 2007 Gârceni, Rapid Brodoc, FC Vulturesti, Atletic Club Bârlad, Vitis Suletea, Unirea Negresti, FC Cretesti, Viitorul Vetrisoaia, Sporting Bârlad si Sporting Juniorul Vaslui. Rãmâne de vãzut dacã va continua sau nu în sezonul viitor si sistemul cu play-off si play-out. Totul se va decide în cadrul sedintei tehnice cu delegatii echipelor, care va avea loc la mijlocul lunii august. Tot atunci se va stabili si programul competitional. Procedura de stabilire a programului se va face pe baza Tabelului Berger pentru 14 echipe, numãrul corespunzãtor fiecãrei formatii fiind stabilit prin tragere la sorti.