|

CUMPLIT. Cadavrul unei femei, găsit fără cap şi membre în râul Argeş. Femeia a fost identificată

Autor: Cristina Botezatu, Virgil Burlă

Cadavrul unei femei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit azi de un cioban, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, sat Ioneşti.

UPDATE Anchetatorii încearcă să stabilească dacă o femeie de 36 de ani din localitatea dâmboviţeană Valea Mare, dată dispărută de către familie, este cea al cărei cadavru fără cap şi fără membre a fost găsit în râul Argeş. Rudele unei femei de 36 de ani au alertat Poliţia, sâmbătă seară, despre dispariţia acesteia după ce a fost dat publicităţii cazul femeii al cărei cadavru decapitat şi fără membre a fost găsit în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, sat Ioneşti. În noaptea de sâmbătă spre duminică, concubinul femeii şi fostul soţ al acesteia au fost audiaţi de către procurorul de caz Cumnatul femeii dispărute spune că aceasta lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni (Argeş) şi că făcea zilnic naveta în localitatea Valea Mare. Descoperirea a fost făcută de un cioban, care a sunat la 112.

Şeful Poliţiei Dâmboviţa, Marian Gălbenuş, spune că vor fi extinse căutările în păduri şi în albia râului, atât în judeţul Dâmboviţa, cât şi în Argeş.

“Şeful IGPR, chestor Petre Tobă, a decis ca poliţiştii din Dâmboviţa şi Argeş să începă căutările pentru a fi găsite capul, mâinile şi picioarele femeii. Căutările vor avea loc în cele două judeţe, pe malurile râului Argeş, în păduri, în albia apei. Vom vedea dacă avem vreo femeie dispărută în Damboviţa şi s-a luat legătura şi cu poliţia din Argeş pentru a vedea dacă în ultima perioadă au înregistrat vreo dispariţie a vreunei femei. Vor fi căutate în bazele de date persoanele de sex feminin declarate dispărute în ultimul timp”, a declarat Gălbenuş, potrivit Mediafax.

Citiţi mai mult: CUMPLIT. Cadavrul unei femei, găsit fără cap şi membre în râul Argeş. Femeia a fost identificată – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cumplit-cadavru-fara-cap-si-membre-gasit-in-raul-arges-1039196.html#ixzz2UNsNWCj0
EVZ.ro