|

Cupa “Caravana Verii” a fost adjudecatã de FC Vulturesti

Liga 4

COMPETITIE… FC Vulturesti a câstigat editia din acest an a Cupei “Caravana Verii la fotbal, dupã ce a învins în finalã pe FC 2007 Gârceni. Competitia s-a desfãsurat la Rebricea si a fost organizatã de Primãria comunei Rebricea.

La sfârsitul sãptãmânii trecute, stadionul “Comunal” din Rebricea a gãzduit editia a IV-a a Cupei “Caravana Verii” la fotbal. Competitia cu caracter amical a adunat la start patru echipe, Viitorul Rebricea (Liga 5), Gloria Todiresti (Liga 5), FC 2007 Gârceni (Liga 4) si FC Vulturesti (Liga 4). Meciurile s-au disputat pe durata a douã reprize a câte 25 de minute. FC Vulturesti a câstigat cu 3-1 meciul cu Viitorul Rebricea, iar FC 2007 Gârceni a trecut de Gloria Todiresti, 5-4 dupã executarea loviturilor de departajare. În finala mare, FC Vulturesti si FC 2007 Gârcenia au terminat la egalitate, scor 3-3, dar vulturestenii s-au impus la penalty-uri. “A fost o competitie reusitã pentru toate echipele participante. La finalul acestei luni va începe noul sezon competitional, iar câteva partide de pregãtire sunt binevenite”, a declarat Neculai Mihãilã, viceprimarul comunei Rebricea.

Meci de old-boys la Gârceni

Zilele trecute, la Gârceni, a avut loc meciul de old-boys dintre echipele FC Gârceni si Babadag (judetul Tulcea). Din lotul echipei din Gârceni au fãcut parte si primarii Sorin Scutelnicu (primar Gârceni) si Vasile Novac (primar Ivãnesti). Echipa din Gârceni s-a impus cu 4-3.