|

CURÃTENIE

Gladstone si Anderson pãrãsesc Vasluiul

FINAL… Augusto Inacio s-a hotãrât sã le facã loc în vestiar noilor jucãtori si a fost nevoit sã renunte la mai multi fotbalisti. Ultimii care pãrãsesc corabia “galben-verde” sunt brazilienii Anderson si Gladstone. Cei doi nu mai fac parte din planurile de viitor ale echipei si nu au fost luati în cantonamentul din Austria. Si Gheorghiu a fost lãsat acasã si este foarte aproape de a semna un contract cu CSMS Iasi.

“Galben-verzii” au plecat astãzi în cantonamentul din Austria, acolo unde timp de trei sãptãmâni Augusto Inacio va încerca sã închege o echipã. Va avea mult de furcã, deoarece nu mai putin de 11 jucãtori noi se vor alãtura lotului. Pentru a le face noilor veniti loc în vestiar, Inacio a fost nevoit sã le spunã “la revedere” câtorva colaboratori. Astfel, dupã ce Adailton a anuntat cã se retrage din cariera de fotbalist, alti doi brazilieni vor primi dezlegare din partea clubului. Anderson si Gladstone si-au încheiat socotelile cu FC Vaslui, ei nefiind luati în cantonamentul din Austria. Gladstone a declarat cã nu si-a spus încã ultimul cuvânt în Liga I, fiind mai mult accidentat, si cã este decis sã ia în calcul orice propunere venitã din partea unui club din România. “Îmi pare rãu cã mã despart de Vaslui, a fost o echipã la care m-am simtit foarte bine. Sunt dispus sã rãmân în Liga I dacã voi avea o ofertã bunã, pentru cã m-am simtit excelent în România”, a declarat Gladstone de la Valentina.

Unul dintre veteranii lotului, Adrian Gheorghiu nu a primit nici el un nou contract si va fi nevoit sã îsi caute echipã. Gheorghiu este foarte aproape sã ajungã în Copou, sub comanda lui Ionut Popa. CSMS Iasi l-a vrut pe Gheorghiu si în iarnã.

Lista jucãtorilor de care s-a despãrtit FC Vaslui în aceastã varã:

Paul Papp, Martins Paito, Pavol Farkas, Nemanja Milisavljevic, Jaime Braganca, Savio Nsereko, Martins Adailton, Milan Borjan(desi se doreste cumpãrarea definitivã sunt sanse mici ca portarul canadian sã ajungã din nou la Vaslui).