|

Curg ofertele pentru atacantul Ligii 4, Laurentiu Artenie

TALENTAT… Echipe puternice din Liga 4, dar si din alte judete s-au înscris în cursa pentru golgheterul Ligii 4 Vaslui, Laurentiu Artenie (Racova Puscasi, echipament albastru).

Liga 4

MARCATOR… Golgheterul Ligii 4 Vaslui, Laurentiu Artenie (Racova Puscasi), se aflã în aceastã perioadã în teste la echipa de Liga 3, Sportul Chiscani. În sezonul 2018-2019 al Ligii 4, Artenie a marcat 26 de goluri si a contribuit decisiv la cea mai bunã performantã din ultimul deceniu a unei echipe de fotbal din comuna Puscasi.

Laurentiu Artenie a fost unul dintre cei mai constanti jucãtori ai Racovei Puscasi în sezonul precedent al Ligii 4, lucru care l-a adus în atentia mai multor echipe din “judeteanã” si nu numai. Husana Husi, CSM Vaslui, Flacãra Muntenii de Sus, FC Vulturesti si Unirea Negresti au încercat sã-i obtinã semnãtura pentru viitoarea editie de campionat. În aceste zile, Artenie a fost chemat în probe la Sportul Chiscani, echipã care a terminat pe locul 13 în editia trecutã a Ligii 3. Echipa din judetul Brãila a retrogradat în Liga 4, dar asteaptã rãspunsul federatiei pentru a primi un loc în Liga 3. În editia trecutã, atacantul Laurentiu Artenie a înscris 26 de goluri în 22 de meciuri, ultimele douã goluri fiind reusite chiar în poarta campioanei Husana Husi, în mansa tur a semifinalelor Ligii 4. În acel meci, puscãsenii s-au impus, la limitã, scor 4-3. În retur, husenii s-au impus cu 3-0.