|

De la PSD, numai dragoste!

În prima zi de campanie electoralã, pesedistii vasluieni “puncteazã” cu deschiderea unui cabinet europarlamentar la Vaslui. La deschiderea biroului lui Victor Negrescu, cei prezenti si-au declarat “dragostea” între ei si pentru vasluieni, bineînteles.

Pesedistii l-au întâmpinat cu aplauze si “dragoste” pe “bunul prieten”, “amicul” Victor Negrescu, de la Alba Iulia, de mai bine de douã luni europarlamentar. Acesta a “punctat decisiv” ieri, în prima zi de campanie electoralã, deschizându-si cabinet europarlamentar la Vaslui, în sediul partidului. La rândul sãu, a fãcut-o cu “dragoste”, cum altfel?!, si “prietenie”, fatã de familia Buzatu, senatorul PSD Gabriela Cretu si Tudor Buzatu, sotia si fiul presedintelui Organizatiei Judetene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

“Nu e de aici, si nici de pe aproape, dar a binevoit sã facã cabinet europarlamentar la Vaslui”, a declarat Tudor Buzatu, presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Vaslui, care a tinut, de altfel, sã-si exprime si puternicele emotii de care era animat.

“Am fost în campania electoralã la Vaslui, unde aveti o organizatie foarte puternicã, foarte aproape de cetãteni. Acest lucru m-a împins sã doresc sã fiu si mai aproape”, a spus Victor Negrescu, care s-a recomandat drept cel mai tânãr europarlamentar din istoria europeanã a României, membru al comisiei pentru bugete si al celei juridice din Parlamentul European.

“Am încredere în Victor. Îsi meritã locul”, a spus Gabriela Cretu… cu dragoste.

Mai putin drãgãstosi au fost deputatul Adrian Solomon si Adrian Tighici, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Vaslui, care s-au limitat la a-i ura bun venit si succes lui Negrescu. Cu totii însã, au remarcat “întâmplãtor” cã inedita initiativã pesedistã de a avea un cabinet europarlamentar la Vaslui a prins contur chiar în prima zi de campanie electoralã pentru presedentia României. Niciunul, în schimb, nu a precizat pentru omul de rând la ce ar fi bun un cabinet europarlamentar pentru cetãtenii din municipiul Vaslui. În rest, numai dragoste… pentru cetãteni, de data asta. Oare pentru asta? (Andrei POPESCU)