|

Declaraţii cutremurătoare ale mamei adolescentei de 14 ani, din Constanţa, ucisă de propriul tată: “I-am lăsat dormind…”

“Nu știu nimic, eu am plecat la muncă, n-am de unde să știu ce au făcut ei acasă. Eu i-am lăsat dormind, dormeau toți. A băut el un 3 în 1 cu mine și pe urmă s-a pus în pat înapoi.

Fata trebuia să plece la școală? Trebuia luni că a fost bolnavă și am învoit-o. Trebuia să-și ia scutire de la medic și n-a mai apucat să-și ia fișa de la medic.

Cu cea mică ați reuşit să vorbiți? Da, e lucidă. Ea e cea care a descoperit. Da, cea mică, de 13 ani. Oricum, trebuie să am o discuție cu un psiholog. Mergeți și la spital. Nu, mă duc acasă să văd fata. Dar la un moment dat veți avea puterea să mergeți. La ce i-a făcut la fată nu știu..să-mi omoare copilul meu, sufletul meu”, a spus jurnaliştilor mama fetei de 14 ani, potrivit România TV.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/declara-ii-cutremuratoare-ale-mamei-adolescentei-de-14-ani-din-constan-a-ucisa-de-propriul-tata-i-am-lasat-dormind_457218.html#ixzz5d6JZo1QL