|

Demis Grigoras, convocat la nationala de handbal

Handbal

CHEMAT… Vasluianul Demis Grigoras a fost convocat de selectionerul Manuel Montoya pentru cantonamentul din Bucuresti al echipei nationale de handbal masculin. “Tricolorii” vor pleca pe 10 ianuarie în Slovacia, acolo unde vor sustine trei partide amicale.

Dupã cantonamentul de la sfârsitul anului trecut si turneul din Polonia, nationala de handbal masculin s-a reunit pentru un nou cantonament ce se desfãsoarã la Bucuresti. Pentru aceastã actiune selectionerul Manuel Montoya a convocat 18 jucãtori, printre ei numãrându-se si vasluianul Demis Grigoras (Tatabanya, Ungaria), dar si fostul golgheter al defunctei HC Vaslui, Gabriel Bujor. Echipa României va pleca pe 10 ianuarie în Slovacia, unde va sustine trei partide de verificare, împotriva Olandei (11 ianuarie) si cu Slovacia, pe 12 si 13 ianuarie.

Aproape de un transfer important

Vasluianul Demis Grigoras este unul dintre cei mai buni handbalisti români ai momentului si este dorit în Franta, la Chambery Savoie, ocupanta locului patru în cel mai puternic campionat din lume. Internationalul român ar fi la cea de-a patra echipã din carierã, dupã CS Caras Severin si Poli Timisoara. Interul si-a fãcut junioratul la Vaslui, dar nu a apucat sã evolueze pentru echipa localã. De la LPS Vaslui, Demis Grigoras s-a transferat la Centrul Olimpic de Excelentã Sighisoara, de unde a debutat în handbalul mare. În acest moment, Demis Grigoras evolueazã în Ungaria, la Tatabanya Grundfos.