|

Deputatul Cãciulã, bãgat “în corzi” de huseni, de la o postare buclucasã!

PROVOCÃRI… Deputatul Aurel Cãciulã a vrut sã-i dea o mânã de ajutor Vioricãi Dãncilã, motiv pentru care în aceastã sãptãmânã a promovat intens un articol, pe care l-a intitulat “Guvernarea PSD – Aurel Cãciulã, deputat: salarii crescute, taxe scãzute, impozite scãzute”. Alãturi a pus si poza sa, tocmai pentru ca treaba sã fie asumatã pânã la capãt. Numai cã intentia parlamentarului a picat rãu, cãci husenilor de pe Facebook le-a sãrit tandãra, când au vãzut mesajul deputatului. L-au luat la împrejur si l-au întrebat de toate: de strãzi, de asfaltare, de cinematograf, dar si de faptul cã s-ar fi îmbogãtit de când e demnitar în Legislativul tãrii, detinând “jumãtate de oras”. Cineva i-a multumit chiar cã “a lãsat orasul fãrã hotelul Cantemir”, cumpãrat si tinut închis de parlamentar. În fata multimii de critici, Cãciulã nu s-a pierdut cu firea si le-a rãspuns, fãrã sã se întindã la vorbã: “Hotelul existã si se va moderniza. Pânã atunci, aveti ofertã de cazare la Omnia”, a scris, sigur pe sine, deputatul.

Ce clãdeste în planul imaginii Viorica Dãncilã, stricã parlamentarii PSD din teritoriu. Asa s-ar putea concluziona, dupã ce un parlamentar social-democrat de la Husi, a încercat sã promoveze rezultatele partidului, în plinã campanie pentru prezidentiale. Din pãcate, mesajul sãu mai rãu i-a stârnit pe huseni, care parcã abia au asteptat sã îl “prindã” pe parlamentar la cules de voturi. “Minciuni adevãrate. Tu cu Dragnea”, a sãrit primul comentator. “Buzunarul propriu, interesul principal”, a scris si Costel Vasilache. “Strada Frunzelor, Ion Patras, sunt cumva în Husi?? Suntem în campanie! În comunism, orasul nostru avea: cinematograf, teatru de varã, muzeu, spectacole. Azi? Promisiuni din patru în patru ani”, a reactionat, supãratã, Camelia Mazdrag.

Husenii l-au luat la “dezbatere” pe deputatul Cãciulã!

Cum în articol, Aurel Cãciulã si-a asumat asfaltarea la Husi, enumerând realizãrile, precum si numele strãzilor care urmeazã a fi asfaltate, husenii au sãrit ca arsi, mai ales cã deputatul a formulat mesajul în asa fel încât pãrea cã singur trudeste pentru binele urbei. “Asfaltarea câtorva strãzi cu lungimi cuprinse între 100 si 750 metri ar trebui sã se încadreze la cheltuieli de întretinere si modernizare a retelei stradale orãsenesti.Termenul de “investitii” este legat de crearea unor noi unitãti de productie, de extinderea celor existente, de diversificarea productiei prin realizarea de produse noi, toate în vederea creãrii de noi locuri de muncã, lucru ce ar duce la limitarea exodului fortei de muncã tinere din Husi, dar având în vedere cã toate unitãtile de productie din oras sunt private, aportul politicului este zero”, a scris, cu nãduf, Gheorghitã Toma. Liliana Biru si-a adus aminte cã, recent, deputatul Aurel Cãciulã a intrat în posesia celui de-al doilea hotel din Husi, hotelul “Cantemir” si l-a întrebat direct: “Mai este un hotel la Husi?”, a întrebat ea, ironicã. Aurel Cãciulã n-a mai rãbdat sã tacã si i-a rãspuns: “Este! Veniti sã-l vedeti. Vã astept!”, a reactionat parlamentarul. A mai adãugat apoi: “Hotelul existã! Si se va moderniza. Pânã atunci aveti ofertã de cazare la Omnia”, a rãspuns acesta. “Are jumãtate din oras domn’ Cãciulã. Putere dacã este si asta da viatã, tati. Felicitãri”, a comentat, amuzat, huseanul Ionut Carabineru. L-au aprobat si altii, cu replici care mai de care mai haioase, care… fãrã ocolisuri. Un husean însã a tras concluzia întregii discutii, adresându-i-se deputatului Cãciulã: “Fãrã tine eram pierduti”!