|

Deputatul Solomon cercetat și de CNCD, pentru jignirile aduse vânzătorului din șaormerie! (VIDEO)

GURA BATE… FUNCȚIA… Deputatul Adrian Solomon, președintele Comisiei de Muncă din cadrul Camerei Deputaților, președintele PSD Bârlad și cione știe ce altre funcții o mai fi având prin PSD, și-a pus în cap și Comisia Națională pentru Combaterea Discriminării (CNCD)!

CNCD s-a autosesizat în legătură cu comportamentul deputatului Adrian Solomon, care l-a jignit pe un vânzător de la fast-food, ce îi ceruse să își pună masca de protecție, potrivit președintelui instituției, Csaba Asztalos.

„Consiliul s-a autosesizat în acest caz. Analizăm toată declarația facută, cât și contextul în care au fost făcute. În cazul în care ajungem la concluzia că s-a trecut în zona de discriminare, atunci vorbim de o posibilă amendă între 1.000 și 30.000 de lei”, a declarat Csaba Asztalos, pentru site-ul www.ziare.com.

În urma imaginilor făcute publice, s-a constatat că deputatul PSD care nu avea mască l-a jignit pe un vânzător și i-a cerut actele actele care să arate că arev dreptul să lucreze în România. Când a ajuns Poliția, deputatul Solomon luat la harță și cu oamenii legii.

Digi 24 a publicat și înregistrarea audio a scandalului. Potrivit acestora, Solomon l-a ironizat pe vânzătorul din saormarie. Potrivit acestora, Adrian Solomon, fără masca și evident recalcitrant, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca.” Lui Solomon îi sare țandăra și începe să țipe la casierul de etnice probabil turcă.

Solomon: „Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!” Colegul sau de partid încearcă să îl liniștească: ”Adi, Adi”.

Apar și polițiștii. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte masca:

Solomon: „Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde? Nu te interesează dacă asta are dreptul la muncă în România, dar eu să port masca, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? Arată-mi cartea verde a lu’ ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”

Sursă video: Digi24.ro