|

Derby-ul Gârceni – Fãlciu se rejoacã

Comisia de Disciplinã a decis:

HOTÃRÂRE… Comisia de Disciplinã a AJF Vaslui a decis ca derby-ul sferturilor de finalã ale Cupei României – faza judeteanã dintre FC Gârceni si Juventus Fãlciu sã se rejoace. Partida se va rejuca la o datã care va anuntatã zilele urmãtoare.

Meciul dintre FC Gârceni si Juventus Fãlciu ar fi trebuit sã se dispute duminicã, 8 iunie, la Zãpodeni, dar jucãtorii Fãlciului nu au mai ajuns la stadion, dupã ce microbuzul cu care au fãcut deplasarea s-a stricat pe drum. Conform documentelor prezentate de oficialii Fãlciului, Comisia de Disciplinã a decis rejucarea partidei din sferturile cupei. De partea cealaltã, reprezentantii echipei din Gârceni au altã variantã si spun cã Fãlciul nu a avut jucãtori cu care sã se prezinte la meci si au gãsit aceastã chichitã pentru a rejuca partida. Primarul comunei Gârceni, Mircia Scutelnicu s-a arãtat nemultumit de decizia luatã si declarã cã în semn de protest nu se va mai prezenta la meciul de baraj de pe 21 iunie împotriva celor de la Metalosport Galati. “E bãtaie de joc ce se întâmplã la AJF. Am vorbit cu jucãtorii Fãlciului si mi-au spus cã nu vor face deplasarea la Zãpodeni, pentru ca apoi sã aud cã li s-a stricat microbuzul. Cei de la Fãlciu umblã numai cu golãnii, iar sefii AJF vor sã-i ajute sã câstige cupa. Nu stiu cu ce acte au venit ei la comisie, eu stiu ce mi-au spus jucãtorii Fãlciului. Pentru ce mi-au fãcut ei, nu mã mai prezint la meciul de baraj”, a declarat Mircia Scutelnicu.

Amatorism la AJF Vaslui

În ultimii ani, fotbalul vasluian a înseamnat scandal, circ ieftin si multe meciuri care s-au decis la comisii. În aceste conditii, viitoarea conducere a AJF Vaslui va avea serios de muncã pentru a dezlipi eticheta negativã de pe competitiile organizate de AJF Vaslui.