|

Dezmat la Protectia Copilului Bârlad! Fiul unui fost consilier local, sex cu o minorã de 14 ani!

INCREDIBIL… Politistii bârlãdeni ancheteazã doi bãrbati, pe C.C, angajat al DGASPC din Bârlad care ar fi întretinut relatii sexuale cu o fetitã în vârstã de 14 ani, si pe un antrenor de fitness, care are sala undeva în centrul orasului. Angajatul DASPC Vaslui, care este angajat în Bârlad, în vârstã de 41 de ani, este suspectat cã ar fi convins minora sã-l însoteascã într-o camerã de hotel din localitate unde ar fi întretinut relatii sexuale cu ea. De copila de 14 ani, institutionalizatã într-un centru de plasament din Bârlad, ar fi profitat si un antrenor de fitness, care se pare cã este fratele unui politist bârlãdean. Politistii au început abia ieri audierile în acest caz exploziv, dupã ce a aflat presa despre caz.

Fapta s-a petrecut în toamna anului 2019, dar abia în luna decembrie un psiholog din cadrul Directiei a aflat despre cele întâmplate, deoarece fata s-a lãudat cu „cuceririle” ei si a sesizat politia. Ancheta bate pasul pe loc, pentru cã nici pânã acum politistii nu au audiat-o pe fata in vârstã de 14 ani. Minora i-a povestit (s-a lãudat mai bine zis!) unui educator din centrul de plasament despre experientele sexuale cu antrenorul unei sãli de fitness din oras, unde avea abonament lunar. Educatorul a reusit sã afle cã si un angajat al DGASPC, C.C., care nu lucra în centrul unde se afla minora, ar fi întretinut relatii sexuale cu ea, dupã ce a convins-o sã-l însoteascã într-o camerã de hotel. Existã probe solide, despre „aventura” fiului fostului consilier local, pe care politistii le detin, dar, cum fata mergea de bunã voie la o partidã de sex, politistii au lãsat „garda jos” si au tãrãganat fapta, chiar dacã sexul cu un minor este pedepsit de legea româneascã! Încã! Educatorul l-a anuntat pe psihologul unitãtii, iar acesta a sesizat politia. Faptul cã existã douã plângeri referitor la acest caz, ale educatorului si psihologului, a fost confirmat de IPJ Vaslui.

Si, odatã cu politia s-au trezit din „somn” si reprezentantii DGASPC Vaslui, care au mutat pe respectivul angajat DGASPC, C.C., de 41 de ani, într-un alt centru unde nu interactioneazã cu minorii, pânã la finalizarea anchetei interne. Angajatul DGASPC, C.C, suspectat cã ar fi întretinut relatii sexuale cu minora de 14 ani, este fiul unui mic afacerist din Bârlad, fost consilier local din partea PSD. Cât despre antrenorul de fitness, implicat si el în acest dosar de relatii sexuale cu o minorã, surse neoficiale spun cã fratele acestuia ar lucra în cadrul Politiei Municipale din Bârlad. Cei doi bãrbati sunt cercetati într-un dosar penal privind comiterea infractiunilor de act sexual cu un minor si agresiune sexualã.