|

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal. Martor: Fetele au fost scoase din ţară de apropiaţi ai clanului Oacă

Interviu exclusiv cu un martor cheie care ar putea da peste cap întregul caz de la Caracal. Corespondentul România TV nostru Rocco Xavi a stat de vorba cu o româncă stabilită în Italia care susține că a aflat cum au fost scoase din țară Alexandra și Luiza și duse în Italia. Aceasta spune că fetele au fost scoate din România de o femeie ce ar avea legături cu clanul Oacă și care s-ar ocupa cu prostituția de ani de zile. Corina: Eu am citit initial in presa despre acest caz, despre disparitia fetelor, Alexandra si Luiza, si am decis sa vad, sa ma ocup de acest caz. Eu sunt in Italia, printre cunostiintele mele, nu credeam de la inceput ca fetele ar fi moarte. Am incercat sa aflu cate ceva.
ROCCO: Ce ati aflat?
CORINA: Am fost contactata pe messenger, prin mesaje de o pesoana care imi dezvaluia o posibilitate, o legatura a unor clanuri mafiote din Romania, aceasta posibila legatura inte clanuri si Dincă.
ROCCO: Cum se numeste clanul?
CORINA: Și ca fetele ar fi in Italia. Imi spune sa nu le cautam in zona Bai, Napoli, nu sunt acolo. Sa le cautam in sud. Spunea despre Sardinia.

ROCCO: Insula, da!

CORINA: Aceasta pesoana face multe dezvaluri cu nume si penume ale persoanelor care ar fi avut legatura cu aceste fete.

ROCCO: Cine sunt aceste persoane? Clanuri?
CORINA: Da, exista un clan, din Caracal. Se numeste Oacă, clanul Oacă spune pesroana espectiva. Bineinteles, si alte nume. Eu am prezentat politiei de la Roma mesajele acestea.

ROCCO: Aceste persoane ce sunt? Opereaza la Roma, clanul Oacă?
CORINA: Acest clan opereaza in toate zonele Italiei.
ROCCO: Am auzit ca sunt si din Craiova?
CORINA: Da, in Roma se afla Baboi, cel mai periculos.

VIDEO

https://www.romaniatv.net/dezvaluiri-de-ultima-ora-in-cazul-caracal-martor-fetele-au-fost-scoase-din-tara-de-apropiati-ai-clanului-oaca-video_500742.html