|

DIN NOU PE PODIUM (FOTO)

FC Vaslui si Ceahlãul Piatra Neamt au oferit un spectacol frumos putinilor suporteri de pe stadionul “Municipal”. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-3, la capãtul unui meci în care atacul a mers bine, dar apãrarea a dat din nou semne de slãbiciune.

Începutul partidei a fost cum nu se poate mai prost pentru FC Vaslui, Achim amutind tribunele în doar minutul 7. Bucuria oaspetilor a durat extrem de putin, pentru cã Celeban a trimis norocos un balon în poarta Ceahlãului, iar tabela indica scorul de 1-1. Imediat a venit o replicã furibundã a “galben-verzilor”, care au majorat diferenta la 3-1, prin golurile lui Caue si Marius Niculae. Imediat dupã pauzã, Lukanovic a redus din handicap, dând din nou emotii vasluienilor. Acelasi Celeban si-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar tensiunea nu fusese nicidecum risipitã. Prelungirile partidei au fost de foc si asta deoarece oaspetii au revenit prin golul lui Achim si au amenintat pânã la ultimul fluier poarta lui Dani Coman.S-a terminat 4-3, dar Viorel Hizo nu este deloc multumit de ce a arãtat echipa sa în partida de asearã. “Am luat goluri nepermise, dar sunt lucruri care trebuie remediate. Nu sunt multumit de joc, suntem departe de ceea ce trebuie sã jucãm. Presiunea rezultatelor îsi spune cuvântul. Sper sã ne rezolvãm problemele din defensivã. Sânmãrtean este lovit. Atât el, cât si Stanciu au iesit de la Medias accidentati în urma unor atacuri foarte dure, permise de un arbitru foarte îngãduitor.”, a declarat Viorel Hizo.

Caseta tehnicã:
FC Vaslui: Coman – Celeban, Varela, Charalambous, Milanov – Caue, Costin – Antal, Sburlea, Varga – Niculae

Rezerve: Straton – Stanciu, Tukura, Sãlãgeanu, Cordos, Jumisse, Buhãescu
Antrenor: Viorel Hizo

Ceahlãul: B. Miron – A. Moreno, Mohamed, Ichim, Barna – Monroy, V. Achim – Bãdescu, Golubovic, Constantinescu – Lukanovic

Rezerve: Jovic – Cazan, Tolimir, Rusu, Chitoascã, Vitelaru, Velici
Antrenor: Costel Enache