|

Diriginte reclamat de o elevă pentru că i-ar fi făcut avansuri sexuale

Colegiul Național „Emil Botta” din Adjud este din nou în centrul unui scandal cu tentă sexuală. De această dată, o adolescentă de 16 ani a reclamat la poliție faptul că dirigintele ei i-ar fi făcut avansuri sexuale. S-ar fi întâmplat în dimineața zilei de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 7.00, în timp ce fata se afla în sala de clasă. Fata a mai spus că în seara aceleiași zile, dirigintele ei i-ar fi trimis mesaje pe telefonul mobil ce conțineau informații referitoare la aspectul ei fizic.

Plângerea la poliție a fost înregistrată în data de 5 decembrie a.c. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, ne-a confirmat informația cu privire la înregistrarea plângerii la Poliția Municipiului Adjud, precizând că „în cauză se efectuează cercetări cu privire la aspectele sesizate în vederea stabilirii cu exactitate a celor petrecute și luării măsurilor legale ce se impun”.

Informația cu privire la plângerea făcută la adresa unui cadru didactic, vine la doar câteva zile după ce în presă a mai apărut o altă informație, conform căreia mai multe cadre didactice de la același colegiu apar în ipostaze indecente pe internet. În acest caz ar fi vorba de imagini trucate. „La nivelul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea a fost înregistrată o petiție la data de 30 noiembrie a.c., iar la nivelul Poliției Municipiului Adjud o altă petiție, la data de 2 decembrie a.c. Sesizările vizează faptul că pe un cont de socializare au fost postate fotografii cu conținut indecent, fețele persoanelor care apar în aceste fotografii fiind copiate de pe fotografiile de profil ale conturilor de socializare ale reclamanților.

În prezent se efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi luate măsurile legale care se impun”, au transmis atunci polițiștii. …https://monitoruldevrancea.ro/2019/12/07/diriginte-reclamat-de-o-eleva-pentru-ca-i-ar-fi-facut-avansuri-sexuale/