|

Doi grei ai PSD, audiați de procurorii DNA: Bădălău și Țuțuianu dau explicații în dosare de corupție

Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD, a ajuns, luni dimineață la DNA, acolo unde a fost audiat de procurorii anticorupție. Acesta a venit însoțit de fiul său, care a dat și el explicații în fața oamenilor legii. Tot astăzi, la sediul DNA a ajuns și președintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Țuțuianu.

Niculae Bădălău a stat 10 minute în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), susținând că a fost citat în calitate de martor. “Nu-s eu principalul actor, din fericire! Este o cercetare in rem în care am calitatea de martor”, a declarat președintele executiv al PSD.

Acesta a fost însoțit de fiul său, care, la rândul lui, a dat explicații tot în calitate de martor. Întrebat despre motivul vizitei fiului său la DNA, Bădălău le-a spus jurnaliștilor că “ar trebui să-l întrebe pe dânsul despre acest lucru”.

Totodată, luni dimineață a ajuns în fața procurorilor și Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare de controla al SRI. La ieșirea din sediul DNA, acesta a declarat că a fost citat în calitate de martor.

sursa: https://www.realitatea.net/numarul-2-din-psd-in-fa-a-procurorilor-dna_2075153.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb