|

Douã medalii de bronz pentru “Viitorul” Vaslui

Lupte libere

MEDALIATE… Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui a cucerit douã medalii de bronz la Campionatul National individual de lupte libere U23 (18-23 ani), desfãsurat la finalul sãptãmânii trecute în orasul Covasna. Oana Atãnãsoai s-a clasat pe locul trei la 72 kg, lupte feminine, iar Georgiana Mititelu a luat bronzul la 55 kg, lupte feminine.

Noi rezultate remarcabile pentru luptãtorii de la C.S “Viitorul” Vaslui. În perioada 4-6 octombrie, la Covasna, a avut loc finala Campionatului National individual de lupte libere – Under 23. Peste 100 de luptãtori din toatã tara au urcat pe saltele de lupte libere, greco-romane si feminine. Oana Atãnãsoai si Georgiana Mititelu au cucerit medalii de bronz, la categoriile 72 kg respectiv 55 kg, lupte feminine. Cele douã sportive sunt pregãtite de antrenorul Vasile Frãtilã. Luna trecutã, Oana Atãnãsoai a cucerit medalia de argint la nationalele de juniori 1 (72 kg), iar în luna august a cucerit bronzul la Campionatul National de lupte pe plajã.

Merg la etapa de zonã

Vineri, 11 octombrie, Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui va fi prezent la etapa de zonã a Campionatului National de lupte libere rezervat copiilor. Clubul vasluian va participa cu 16 copii, alãturi de antrenorul Marian Sluser.