|

Douã sefe de promotie la Colegiul “Cuza Vodã” Husi

Raluca Romașcu și Teona Marta

FELICITÃRI… Absolvirea Colegiului National “Cuza Vodã” Husi a reprezentat dintotdeauna un motiv de mândrie, însã ce sentimente deosebite trebuie sã trãiascã cei care finalizeazã studiile în calitate de sefi de promotie! Anul acesta, douã fete ambitioase sunt liderii generatiilor lor. Raluca Romascu a primit acest onorant titlu, la finalul liceului, iar Teona Marta a încheiat cu cea mai mare medie clasele V – VIII, de la Colegiul National “Cuza Vodã” Husi. Cu aspiratii înalte si foarte inteligente, apreciate deopotrivã de colegi si profesori, cele douã eleve reprezintã modele de perseverentã. Raluca Romascu, de exemplu, a fost de nota 10,00 nu doar la liceu, ci si la Scoala Mihai Sadoveanu, unde a absolvit gimnaziul. Întotdeauna a fost implicatã nu doar în munca la clasã, dar si în activitãti si concursuri, care aduc mereu rezultate în plus în zestrea unei scoli cu standarde ridicate.

“Mã bucur foarte mult cã sunt sefa de promotie a Colegiului National „Cuza Vodã”, titlu care confirmã rezultatele muncii mele de-a lungul anilor si mã motiveazã în continuare sã mã autodepãsesc si sã îmi îndeplinesc toate telurile pe care mi le voi fixa în viitor. Desi aceastã reusitã pare foarte mãreatã, eu nu am plecat de la gândul ca trebuie sã termin cu o anumitã medie, am considerat cã sunt mai importante informatiile acumulate. Cu toate acestea, este frumos faptul cã am reusit sã termin cu acest rezultat, dovada muncii mele cât si a sustinerii din partea domnilor profesori, în special a doamnei diriginte, Plesu Tatiana. În viitor, mi-am propus sã studiez la Facultatea de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, deoarece am fost si sunt în continuare pasionatã de Matematicã si de Informaticã si doresc sã-mi folosesc abilitãtile pe viitor si sã urmez o carierã în domeniul IT. Sunt încrezãtoare cã aceastã ramurã oferã o multitudine de oportunitãti si, cu sigurantã, voi avea de unde alege.

Consider cã atunci când îti impui un obiectiv, totul este posibil, iar cu muncã, dorintã si multã pasiune, rezultatele nu vor întârzia sã aparã, asadar pe aceastã cale le urez tuturor colegilor succes si multã ambitie pe drumul ce l-au ales”, a fost mesajul Ralucãi Romascu, sefa de promotie din 2020, a Colegiului National “Cuza Vodã” Husi.

Teona Marta, o elevã de exceptie, recunoscãtoare profesorilor sãi!

“Au trecut ca gândul cei patru ani de gimnaziu! Au fost ani plini de muncã, efort, de succese, de bucurii, ani petrecuti alãturi de colegi si profesori dragi. Mã bucurcã am fãcut parte din acest minunat colectiv, alãturi de care am trãit clipe de neuitat, am legat prietenii, ne-am sprijinit reciproc si am fost mereu alãturi unul de altul. Le multumesc domnilor profesori, care au pus suflet din sufletul lor si au contribuit la formarea noastrã, ne-au clãdit frumos, ne-au ajutat sã luptãm pentru idealurile noastre. As dori sã le urez succes tuturor elevilor de clasa a VIII-a, la examenul de Evaluare Nationalã si multumesc pentru privilegiul acordat, de a transmite aceste gânduri în calitate de sef de promotie”, a spus Teona Marta, sefa de promotie din 2020 a gimnaziului Colegiului National “Cuza Vodã” Husi.