|

Drama badantelor care îngrijesc bãtrânii italienilor: “aproape toate primim avansuri din partea lor” | VIDEO

DRAMA DE PESTE HOTARE… Filmuletul prezentat sãptãmâna trecutã de Vremea nouã, care arãta cum o badantã din Bârlad primea avansuri sexuale de la bãtrânul pe care îl îngrijea, a stârnit furia româncelor plecate la muncã în Italia. “Libidinosii, au impresia cã ne pot cumpãra, cã li se cuvine totul!”, „Fereascã Dumnezeu cu rasa asta de mosnegi, îi cautã moartea pe acasã si ei vor sex. Numai noi stim prin ce chin si suferintã trecem”, sunt doar câteva dintre reactiile româncelor la filmulet. Multe dintre ele au povestit cã, la rândul lor, au primit astfel de avansuri, chiar dacã încercau sã fie cât mai distante si sã nu le provoace instinctul sexual. “Acum lucrez la un mos care are un fiu de 36 ani. Observ cã mã mai priveste cu subînteles din când în când si cã ar vrea sã-mi propunã ceva, dar îl evit. Încerc sã mã îmbrac cât mai decent, iar când mã duc sã fac baie, încui usa”, a povestit o îngrijitoare.

“Nu îti place? Bine gata! Îl bag înapoi în pantaloni (n.r. organul genital masculin). O lãsãm asa. Te-ai dus cu unu’ si cu altu’, iar cu mine nu vrei…”, sunt cuvintele unui bãtrân în vârstã de 84 ani, pe nume Giovanni, care i-a fãcut avansuri directe unei bârlãdence angajate printr-o agentie sã îi îngrijeascã. Pentru cã, de multe ori româncele nu sunt crezute când dau în vileag comportamentul bãtrânilor, aceasta a filmat momentul în care bãrbatul îsi scoate organul genital si îl flutura în fata femeii. “De ce trebuie sã vãd eu asta? Ce vrei sã facem? Eu am sot, nu am venit aici ca prostituatã. Eu trebuie sã mã odihnesc. Giovanni, ceea ce mi-ai spus tu prostii. Stii? Nu ti-e rusine? Câti ani ai? Eu sunt ca si fiica ta. Nu am venit aici ca prostituatã, ci ca sã te ajut pe tine. Giovanni, du-te si dormi, nu mai face prostiile astea. Nu mai veni pentru lucruri de genul acesta”, îi spune femeia. Înainte de a se retrage, acesta mai face o încercare: “Dar o facem disearã? Nu? Bine, am sã vorbesc cu doamna (n.r.reprezentantul agentiei) cã nu îmi convine de tine”. “Vrei sã te duci la doamna? Du-te, nu e nicio problemã, spune-i. Explicã-i doamnei!”, îi transmite badanta.

De fricã sã nu-si piardã locul de muncã, unele acceptã si avansurile de naturã sexualã

Dacã pe cei cei de acasã, din România, filmuletul i-a suprins, cãci nu multi se asteptau ca badantele sã aibã parte de un astfel de tratament, pentru femeile care lucreazã în Italia nimic nu e nou, ba mai mult, acestea povestesc cã este o practicã în rândul italienilor de a face avansuri bandatelor românce. “Nu vreau sã generalizez, dar asta fac mai toti bãrbatii când le vine o badantã nouã în casã. Încearcã sã se culce cu ea. Dacã îi refuzi, unii înteleg de bunãvoie, dar altii te dau afarã sau te determinã sã-ti dai demisia, pentru cã nu faci fatã presiunii. Greseala este si a româncelor, pentru cã, de fricã sã nu-si piardã locul de muncã, acceptã, ba chiar încearcã sã-l pãcãleascã pe bãtrân sã-i mai scape câte un ban sau câte un cadou. Altele, poate fãrã sã-si dea seama, se mai îmbracã si provocator, îsi pun o pereche de pantaloni foarte scurti sau o bluzã mulatã si decoltatã. Cum sã nu înteleagã ei cã e loc de o partidã de sex când vãd o badantã îmbracatã astfel? Dacã nu stii sã te impui în fata lor, te iau drept sclavã, fac ce vor cu tine, te muncesc, te abuzeazã sexual si emotional”, ne-a povestit o badantã.