|

Drama unei soliste cunoscute din Iași! Fratele ei a dispărut fără urmă într-o zonă rău famată! Familia este disperată și se așteaptă la ce este mai rău! Tânărul a fost amenințat că va fi decapitat!

Un tânăr plecat la muncă în Marea Britanie a dispărut de două săptămâni. Poliția Marii Britanii a fost sesizată, însă familia nu a primit niciun răspuns. Băiatul intrase într-un grup de bărbați de etnie romă. Aceștia i-ar fi furat actele și cardurile și l-au amenințat că îl vor decapita dacă spune Poliției.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Suceava a fost dat dispărut în Marea Britanie de mai bine de două săptămâni, iar autoritățile britanice nu i-au dat de urmă. De patru ani acesta locuiește în Regatul Unit, dar ultimele luni au fost îngrozitoare pentru acesta. Familia nu a mai auzit nimic de la el de pe data de 24 octombrie 2019. Aceștia susțin că băiatul ar fi intrat într-un grup de romi care i-ar fi furat cardurile și actele și l-au amenințat că dacă se adresează Poliției, va fi decapitat. Familia a sesizat că ceva nu este în regulă cu tânărul când ar fi început să împrumute sume mari de bani de la apropiați. Băiatul face parte dintr-o familie de preoți. Întreaga familie urlă disperată după ajutor, însă, se pare că nimeni nu-i aude.

Dispărut fără urmă de aproape două săptămâni

Dispariția lui Gheorghiță Maloș a fost sesizată de familia acestuia în data de 24 octombrie. În acea zi, băiatul ar fi trebuit să primească pachet de acasă, de la sora lui. Când firma de curierat a ajuns la adresă, nimeni nu a ridicat coletul. Aceștia au sunat-o pe sora tânărului să o anunțe că pachetul se va întoarce în România, întrucât nu a fost ridicat.

„Pe data de 23 octombrie, l-am sunat pe fratele meu să-i reamintesc că a doua zi va trebui să ridice un pachet din România. La telefon părea abătut, trist și îngrijorat. El e o fire mai sensibilă, așa că nu am bănuit nimic. Pe data de 24 când a ajuns pachetul, iar el nu era acolo ca să-l ridice, l-am sunat și avea telefonul închis. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat autoritățile britanice, dar nu am primit niciun răspuns”, povestește Mariana Maloș, sora lui Gheorghiță.

Totul a pornit de la un coleg de cameră

Mariana mărturisește că fratele ei i-ar fi povestit că un grup de romi, care locuiau în același cartier cu el, l-ar fi amenințat. Totul a început de la un coleg de cameră de etnie romă. Acesta l-ar fi băgat pe băiat într-un grup de prieteni din care, oricât și-ar fi dorit, nu mai putea scăpa. Printre rânduri, a reușit să dea câteva indicații familiei.

„Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”, mai spune Mariana. …https://www.bzi.ro/drama-unei-soliste-cunoscute-din-iasi-fratele-ei-a-disparut-fara-urma-intr-o-zona-rau-famata-familia-este-disperata-si-se-asteapta-la-ce-este-mai-rau-tanarul-a-fost-amenintat-ca-va-fi-decapitat-3809684