|

Elevii vasluienii, invitati la Scoala de Iarnã de la Sibiu

OPORTUNITATE… Tinerii din Vaslui, dornici de o experientã ineditã si constructivã pentru dezvoltarea lor educationalã, se pot înscrie la cea de-a II-a editie a Scolii de Iarnã “Tinerii de Azi – Adultii de Mâine”, care va avea loc la Râu Sadului, judetul Sibiu, în perioada 5-11 februarie. Sunt disponibile 72 de locuri pentru tinerii cu vârsta cuprinsã între 15 si 24 de ani.

Scoala de iarnã va reuni 100 de tineri, traineri si invitati speciali, care timp de 6 zile vor avea parte de training-uri si ateliere într-o manierã nonformalã. Scopul evenimentului este dezvoltarea personalã a tinerilor, prin intermediul atelierelor sustinute de traineri recunoscuti la nivel national si/sau international (Atelierul de Muzicã – sustinut de artistul Jhonny King, Atelierul de Dans, Atelierul de Teatru, dar si Atelierul de pantomimã).

„Scoala de Iarnã nu este despre note, cãrti sau caiete… Nu este nici despre lucrãri sau profesori! Scoala de Iarnã este despre altceva. Este despre oameni si fapte. Tineri care dezvoltându-se armonios pot produce o schimbare în comunitatea din care fac parte. Ne bucurãm cã am reusit sã schimbãm tineri cu aceastã scoalã de iarnã, asa cum multi tineri au afirmat!”, a declarat Cristian Tãnase, presedintele Asociatiei “Generatiei de Azi”. Tinerii care doresc sã aplice, se pot înscrie accesând pagina de Facebook a scolii de Iarnã – www.facebook.com/scoaladeiarna