|

EVENT STUDIO – Primul studio foto-video din Bârlad vã asteaptã! (FOTO)

PASIUNE SI PROFESIONALISM…De o lunã de zile în Bârlad s-a deschis EVENT-STUDIO, primul studio foto-film, cu aparaturã de ultimã generatie, unde doi profesionisti în arta fotografiei si a filmãrilor de evenimente sunt la dispozitia dumneavoastrã. Este vorba despre Cosmin Onica si Claudiu Popa, doi tineri din Bârlad, cu experientã de peste 15 ani în arta fotografiei. EVENT STUDIO BÂRLAD se aflã pe strada Republicii, chiar în statia de autobuz de la Grãdina Publicã, la etajul 1 si vã oferã posibilitatea de a vã imortaliza cele mai importante momente ale evenimentelor din viata dumneavoastrã, a copiilor sau nepotilor: nunti, botezuri, zile de nastere, precum si evenimente organizate de firme. De asemenea, este foarte important sã stiti cã puteti sã participati la sedinte foto cu tematicã: Paste, Crãciun, zile onomastice, baluri.

Studioul a fost gândit si realizat de 2 tineri: Cosmin Onica si Claudiu Popa, care au deschis acest studio, pe care îl visau de mult cu bani proprii! „Am peste 15 ani de când sunt pasionat de arta fotografiei. M-am bucurat când am gãsit în partenerul meu, un tânãr ambitios si la fel de pasionat ca mine, care visa si el sã îsi deschidã un studio profesionist. Si ne-am zis cã, decât sã fim concurenti, mai bine sã fim parteneri. Asa s-a nãscut acest studio cochet si deja avem programate multe evenimente. De-a lungul vietii, avem parte de o multime de momente frumoase, de evenimente speciale, în urma cãrora ne dorim sã rãmânem cu amintiri cât mai frumoase. Si de cele mai multe ori, fotografiile sunt acele amintiri care, dupã ani si ani, ne ajutã sã retrãim acele clipe minunate. Vã asteptãm cu bebelusul în EVENT STUDIO, si el un fel de nou nãscut, pentru a surprinde cele mai frumoase imagini cu o amintire de poveste.”, a precizat Claudiu Popa.

Cei care doresc sã îsi programeze evenimentul dorit la EVENT STUDIO Bârlad, pentru a avea amintiri deosebite, o pot face la telefon: 0745840500 (Cosmin Onica) sau 0749158046 (Claudiu Popa). De asemenea, puteti viziona fotografiile sau clipuri video realizate de cei doi profesionisti pe paginile Facebook: cosmin onica-studio sau Film de nunta Claudiu Popa.

https://www.facebook.com/cosminonica.fotovideostudio/

https://www.facebook.com/claudiupopafilms/