|

Exclusiv! Adolescent de 14 ani, acuzat că a vrut să facă moarte de om! Puștiul, judecat după ce a înjunghiat un băiat cu trei ani mai mare!

Un copil de 14 ani a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni, sub o acuzație extrem de gravă. Adolescentul va trebui să dea explicații în instanță pentru tentativă de omor. Acesta este acuzat că a înjunghiat pe stradă un băiat de 17 ani. La audieri, suspectul a recunoscut totul

Caz extrem de tulburător, pe rolul instanțelor ieșene! Un adolescent în vârstă de doar 14 ani va fi nevoit să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte teribile.
În timp ce unii adolescenți de vârsta lui se joacă, învață și sunt preocupați doar să fie copii, un băiat de 14 ani, din localitatea Vadu Vejei, ar putea ajunge după gratii pentru mulți ani, după un incident groaznic.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Andrei L., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Scandal pe uliță

Anchetatorii ieșeni au afirmat că scandalul a pornit la finele anului trecut, pe o uliță din satul Vadu Vejei…https://www.bzi.ro/exclusiv-adolescent-de-14-ani-acuzat-ca-a-vrut-sa-faca-moarte-de-om-pustiul-judecat-dupa-ce-a-injunghiat-un-baiat-cu-trei-ani-mai-mare-3912489?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local