|

Exclusiv! Aventură extremă într-un apartament din centrul Iașului! Polițiștii cer arestarea acestei frumuseți răpitoare! Și-a băgat amantul în pat și l-a chemat pe viitorul soț să îl filmeze gol!

O tânără din Iași a fost prinsă de iubit cu amantul în pat. Atât femeia, cât și iubitul acesteia au ajuns în arestul Poliției după ce l-au filmat pe „amant”, l-au amenințat și i-au cerut o sumă importantă de bani. Tânărul care nu-și dorea decât o seară romantică a fost terorizat câteva ore, fiind lovit de iubitul femeii. Povestea a ieșit la iveală după ce victima a mers la Poliție și a depus o plângere. În urma verificărilor, cei doi iubiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost plasați sub control judiciar.

Tânără, frumoasă, darnică și dornică de aventuri. Maria Păunița Cecan are 25 de ani și a devenit peste noapte membră în clubul fetelor rele. Împreună cu iubitul său a pus la cale un plan diabolic. Povestea începe când tânăra de o frumusețe răpitoare a început o relație de ceva timp cu un bărbat în vârstă de 30 de ani din Roman, pe nume Alin Ionel Pricope. Împreună cu acesta ar locui într-un apartament din zona Sfântul Andrei. În urmă cu un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, a cărei identitate o vom proteja, de loc din Suceava. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura de câteva luni, însă, pe data de 18 septembrie, și-au dat întâlnire în apartamentul pe care tânăra îl deține pe Sfântul Andrei. Ceea ce părea să fie o seară plină de romantism s-a transformat într-un adevărat coșmar. Când tânărul sucevean a intrat în apartamentul Păuniței, credea probabil că va avea parte de o seară de neuitat. Chiar așa a fost. În jurul orei 21:00, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Este lesne de înțeles ce a urmat. Alin Ionel Pricope, iubitul Păuniței, a început să facă scandal și să-l lovească pe cel care avea de gând probabil să întrețină relații sexuale cu iubita sa.

Bătut și amenințat cu moartea

Pricope a început să-l lovească pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut o sumă importantă pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare. „Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei. Pricope nu s-a mulțumit doar să îl lovească și să-l amenințe pe tânăr, i-a spart și un telefon mobil. După ce a scăpat din apartamentul Păuniței, tânărul a fugit în ce direcție a apucat. Ulterior, a mers la Poliție și a depus o plângere împotriva celor doi. Oamenii legii au deschis imediat un dosar penal, iar la scurt timp a fost efectuată și o percheziție la domiciliul femeii. Atât Păunița, cât și Pricope au fost ridicați de polițiști și trimiși în spatele gratiilor pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un asemenea plan. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea celor doi iubiți, judecătorii i-au lăsat în libertate. …https://www.bzi.ro/exclusiv-aventura-extrema-intr-un-apartament-din-centrul-iasului-politistii-cer-arestarea-acestei-frumuseti-rapitoare-si-a-bagat-amantul-in-pat-si-l-a-chemat-pe-viitorul-sot-sa-il-filmeze-gol-3791277