|

EXCLUSIV/ Boureanu e vecin de pat cu un alt „client” al polițiștilor rutieri. Colegul de celulă al fostului politician a târât cu mașina un agent de la „Circulație”

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut, la sfârșitul săptămânii trecute, o tentativă de a scăpa din arestul VIP-urilor unde a ajuns pentru ultraj sub puterea unui mandat de arestare de 30 de zile. Așa că, după ce judecătorii unei instanțe a Tribunalului București i-au respins contestația la măsura arestării preventive,fostul politician s-a reîntors în celula sa modernă pe care o împarte cu un alt… ”client” al polițiștilor rutieri. E vorba de un tânăr care a târât pe capota mașinii câțiva zeci de metri un agent care a vrut să-l oprească la un filtru.

Având în vedere reputația Arestului Central al Poliției Capitalei – beci ale cărui condiții de detenție au fost hulite de mai toți ”clienții” de soi  care au fost închiși acolo -, Cristian Boureanu se poate considera norocos. A fost repartizat într-o celulă modernizată, complet renovată cu bani europeni, care are în dotare vas de WC din inox, instalații sanitare noi, paturi curate și geam termopan la fereastră.

sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/colegul-de-celula-al-lui-boureanu-1877875