|

EXCLUSIV: Politisti din Iasi, amenintati cu moartea de un “cal breaz”: “Va astept eu acasa, cu un cutit! De 20 de ori va lovesc!”

• Un individ cunoscut al oamenilor legii va fi obligat sa dea explicatii in instanta, in urma unui scandal cat casa • Procurorii ieseni l-au trimis in judecata pe Ciprian Marius Varzar, sub acuzatiile de ultraj si amenintare • Individul a fost incatusat recent intr-un alt dosar, in cadrul caruia este suspectat ca ar fi obligat minore sa cerseasca

Dosar incendiar, pe rolul instantelor iesene! Un individ este acuzat ca a facut un scandal de zile mari, amenintand atat politisti, cat si agenti de paza. Asadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus recent trimiterea in judecata a lui Marius Ciprian Varzar, pentru doua infractiuni de ultraj si doua infractiuni de amenintare. Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca un prim termen al procesului penal, dupa care magistratii vor audia toate partile implicate, pentru a putea lua o hotarare in acest caz.

Scandal si in autospeciala de Politie

Anchetatorii au mentionat ieri ca, pe data de 2 septembrie 2019, in jurul orei 17:30, Politia a fost sesizata cu privire la producerea unui scandal in Iasi. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Transporturi Iasi – Postul de Politie TF, compus din doi agenti, Ionut B. si Cosmin C., care l-au gasit pe Marius Ciprian Varzar. Luat la intrebari de oamenii legii, acesta din urma a inceput sa faca un scandal si mai mare.

“Intre orele 17:40 si 19:00, inculpatul Varzar Ciprian Marius a adresat amenintari cu moartea fata de cei doi agenti din cadrul Politiei Transporturi, in timpul exercitarii de catre acestia a atributiilor de serviciu, atat in sediul Postului de Politie, cat si in autospeciala MAI, catre Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iasi”, au mentionat ieri procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. …https://www.bzi.ro/exclusiv-politisti-din-iasi-amenintati-cu-moartea-de-un-cal-breaz-va-astept-eu-acasa-cu-un-cutit-de-20-de-ori-va-lovesc-710737