|

Exclusiv! Poveste de groază la Iași! Și-a strâns de gât iubita înainte de culcare, iar dimineața s-a trezit lângă cadavrul ei. Criminalul a sunat la 112 și s-a predat!

Crimă oribilă la Iași. Un bărbat și-a lovit și strangulat iubita, iar mai apoi s-a culcat lângă ea. Spre dimineață a găsit-o moartă și a sunat la 112 să anunțe tragedia. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, acesta a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile

Încă o crimă odioasă la Iași. O femeie a fost omorâtă chiar de către cel lângă care a stat ani la rând. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, în comuna Șipote din județul Iași. Elena Stărică și Dumitru Aciubotăriței formau de ceva vreme un cuplu. Din câte se pare, relația dintre cei doi nu a fost tocmai roz, însă, cu bune și rele, au mers mai departe. Pe 24 noiembrie, soarta avea să-i despartă pe cei doi pentru totdeauna. În jurul orei 4:00, Dumitru a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Le-a spus operatorilor că iubita lui a murit. Imediat, la fața locului au ajuns un echipaj medical și polițiștii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Când au ajuns, femeia murise de câteva ore.

A strâns-o de gât

Cadavrul Elenei a rămas în grija polițiștilor. Criminalițiștii au ajuns la fața locului și au început ancheta. Nu le-a trebuit prea mult să-și dea seama că femeia a avut parte de o moarte violentă. Pe corp existau urme de lovituri. Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi concubini a izbucnit un scandal, în după-amiaza zilei de 23 noiembrie. Băutura ar fi jucat un rol important în toată această poveste și a făcut ca o ceartă banală să se transforme în crimă. După un schimb de replici, Dumitru Aciubotăriței, în vârstă de 43 de ani, a început să o lovească cu un obiect contondent și cu pumnii pe Elena. La un moment dat ar fi strâns-o de gât. Femeia nu ar fi murit atunci, însă loviturile primite aveau să o ucidă mai târziu.

A dormit lângă cadavrul iubitei …https://www.bzi.ro/exclusiv-poveste-de-groaza-la-iasi-si-a-strans-de-gat-iubita-inainte-de-culcare-iar-dimineata-s-a-trezit-langa-cadavrul-ei-criminalul-a-sunat-la-112-si-s-a-predat-3823066