|

Exclusiv! Rudele sopranei Maria Macsim Nicoară au fost audiate în secret! Toți se roagă cu lacrimi în ochi pentru vindecarea ei! Strigăt disperat al surorii: „A fost mereu o luptătoare. Avem încredere în medici și în Poliție”

Rudele mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, de la Opera Națională Iași, au fost audiate în mare taină de polițiștii ieșeni. Toată familia se roagă cu ochii înlăcrimați pentru sănătatea ei și speră se se întâmple o minune. Există o doză de optimism din partea medicilor și toată lumea așteaptă trezirea iubitei artiste. În discuția cu polițiștii, rudele Mariei Nicoară au povestit tot ce știau despre relația pe care aceasta o avea cu soțul său. Sunt multe semne de întrebare la care nimeni nu are încă niciun răspuns. Dacă într-adevăr a fost un accident casnic, de ce a sunat soacra la salvare abia după aproximativ 8 ore, iar soțul a lăsat-o să zacă plină de sânge în pat? Reporterii BZI au reușit ieri să discute cu unii dintre membrii familiei.

Durerea din sufletul rudelor mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, de la Opera Națională Iași, este una teribilă. Toți se roagă pentru sănătatea ei și așteaptă din moment în moment să se trezească. Din cauza măsurilor de securitate privind răspândirea virusului SARS-COV-2, nici măcar nu pot fi lângă patul ei de spital. Medicii au înțeles această durere și comunică telefonic în fiecare zi detalii despre evoluția stării de sănătate. Maria Macsim Nicoară provine dintr-o familie minunată, de oameni foarte echilibrați, care nu vor să facă din această tragedie un circ public. Reporterii „Bună Ziua Iași” au discutat cu unii dintre membrii familiei. Toți manifestă o reticență la discuția cu presa și nu vor să facă speculații pe baza a aceea ce apare zilnic în spațiul public. Sunt niște oameni de o decență morală exemplară și evită să facă acuzații directe la adresa soțului.

Sora mezzosopranei: „Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor”

La întrebarea directă adresată de jurnaliști surorii Mariei Macsim Nicoară: „Credeți că soțul a împins-o pe scări sau că a agresat-o înainte de suna la Ambulanță?”, răspunsul a fost unul cât se poate de sec: …https://www.bzi.ro/exclusiv-rudele-sopranei-maria-macsim-nicoara-au-fost-audiate-in-secret-toti-se-roaga-cu-lacrimi-in-ochi-pentru-vindecarea-ei-strigat-disperat-al-surorii-a-fost-mereu-o-luptatoare-avem-increder-3953659?utm_source=website&utm_medium=deschideri