|

EXCLUSIV: tânãrul bãtut în fata unui club din Vaslui, victima unei rãzbunãri | VIDEO

IMAGINILE AGRESIUNII

REGLARE DE CONTURI… Ies la ivealã detalii incredibile în cazul bãtãii de duminicã dimineata, incident în urma cãruia un tânãr a ajuns în comã la spital. Potrivit unor surse, agresorii si-au pregãtit atacul, urmârindu-si victimele timp de mai multe ore în club. Camerele de supraveghere din local aratã cum acestia au asteptat ca victimele sã iasã afarã, ca mai apoi sã înceapã bãtaia. Din datele furnizate de Politie, trei tineri au fost loviti, unul dintre ei cãzând inconstient pe caldarâm. Stiind cã la fata locului vor veni de îndatã oamenii legii, agresorii s-au urcat imediat în masinã si s-au fãcut nevãzuti. Cu ajutorul martorilor si a înregistrãrilor de pe camerele de supraveghere, Politia a întocmit un cerc de suspecti, însã pânã la aceastã orã nimeni nu a fost retinut. Cunoscuti ai celor douã grupuri sustin cã la mijloc este vorba de o rãzbunare. “Unul dintre cei bãtuti a fost implicat anul trecut într-o bãtaie în urma cãreia a murit tatãl unui tip din cealaltã gascã”, a povestit un cunoscut al celor douã grupuri. Din cauza incidentului petrecut în fata localului, administratorii clubului au acum probleme cu autoritãtile locale. Dupã ce i-au aplicat o amendã de 5.000 lei, acestea vor sã îi punã lacãtul pe usã.

Tânãrul lovit cel mai grav în urma altercatiei are 29 ani si a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, hematom parietal, comatos. Acesta a fost transportat de urgentã la Spitalul Clinic de Urgentã “Nicolae Oblu” din Iasi, unde va fi supus unei operatii pe creier. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, totul s-a petrecut duminicã dimineata: “În jurul orei 3 si ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute si inconstiente în fata unui club din oras. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit si colegii de la STS si au întrebat dacã e cazul sã intervinã si un echipaj de politie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise si o patrulã care era în zonã si a stat de vorbã cu persoanele prezente la fata locului. Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judetean Vaslui cu ambulanta, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”.

Clubul în fata cãruia s-a întâmplat incidentul, sanctionat pentru neasigurarea pazei

Clubul în fata cãruia s-a întâmplat totul se confruntã cu probleme atât în ceea ce priveste paza localului, cât si cu autoritãtile locale. “Într-adevãr, weekend-ul trecut am fost sanctionati de Politie pentru cã nu am avut bodyguarzi, însã aceasta este o problemã mai complicatã, pe care o vom rezolva sãptãmâna aceasta. Totul a fost prea din scurt, am fost nevoiti sã renuntãm la firma de pazã din Iasi cu care colaboram, pentru cã aproape îsi dublase tariful. Stabilisem sã colaborãm cu alti bodyguarzi, de loc din Bârlad, înregistrasem totul în Revisal si pe ultima sutã de metri ne-au zis cã nu vor putea sã ne asigure paza. Culmea, sâmbãtã noaptea am avut control pe acest subiect. Chiar dacã am avut un om la pazã, tot am primit amendã. Dar repet, povestea este mai complicatã decât pare la prima vedere, nu vreau sã intru în detalii. Incidentul de duminicã dimineata nu a avut loc în club, oamenii au iesit linistiti din local, iar afarã s-au lovit. Vreau sã se înteleagã un lucru, pentru cã s-a subînteles cã dacã ar fi fost pazã, poate nu s-ar fi întâmplat asta. Totul a durat câteva secunde, nu vã imaginati cã s-au bãtut minute în sir si nu a intervenit nimeni, nu! Stiu cã sunt oameni care vor sã închidem clubul, dar nu ne vom lãsa cu una cu douã”, a declarat administratorul clubului.