|

Exclusiv. Viețile a 40 de copii, în pericol! Detalii șocante. Se repetă „blocul morții”?

Inconștiență dusă până la extrem, în Arad, unde o firmă care a făcut dezinsecție și deratizare  într-o școală a reușit să îmbolnăvească zeci de copii. Nu mai puțin de 40 de elevi au ajuns la spital în urma acțiunii. Scenariul aproape că replică cele întâmplate în luna noiembrie la Timișoara, unde, în urma unei acțiuni similare, pe strada Miorița, au murit doi copii și mama unuia dintre ei, zeci de persoane fiind internate în spital cu intoxicații grave.

Dacă la Timișoara firma de profil a folosit substanțe interzise în contact cu oamenii, la Arad, cel puțin oficial, conform proceselor – verbale, s-au utilizat substanțe permise. Pe procesele verbale însă apar alte neadevăruri grave.În fapt, doar analizele de laborator vor putea indica precis ce s-a folosit. Totuși, etichetele produselor pe care firma respectivă susține că le-a utilizat prevăd interdicții clare legate de contact. Or, în școală s-au stropit pur și simplu clasele, cu totul: bănci, pereți, pardoseli, pelicula cocktailului otrăvitor fiind prezentă luni, când elevii au revenit în bănci, după vacanța de iarnă. Au luat pe haine și pe piele otravă.

În acest context, cursurile în școală au fost suspendate, din decizia prefectului. Criminaliștii și medicii DSP Arad au prelevat probe pentru a vedea ce substanțe s-au folosit. Acestea au fost trimise spre analiză la un laborator specializat din Timișoara….https://evz.ro/exclusiv-vietile-a-40-de-copii-in-pericol-detalii-socante-se-repeta-blocul-mortii.html