|

Executati în prima reprizã

FC Vaslui – Copenhaga, 0-4

ÎNGENUNCHEATI…”Galben-verzii” au pierdut pe mâna lor calificare în finala “Copa del Sol”, fiind învinsi la un scor dramatic de danezii de la Copenhaga. În meciul de asearã, Viorel Hizo nu i-a avut la dispozitie pe Antal, Stanciu si Celeban, plecati la loturile nationale, dar nici pe Marius Niculae, jucãtor ce a pãrãsit cantonamentul din Spania pentru a-si perfecta noul transfer.

FC Vaslui a pierdut asearã calificarea în finala “Copa del Sol”, dupã ce a fost învinsã în ultima rundã a turneului spaniol, de danezii de la Copenhaga. Pentru partida de asearã, Viorel Hizo nu s-a putut baza pe serviciile a patru jucãtori importanti din primul “11”, este vorba despre Antal, Stanciu, Celeban si Marius Niculae. Dacã primii trei jucãtori au absentat motivat, fiind convocati la loturile nationale, ultimul, Marius Niculae a pãrãsit cantonamentul din Spania pentru a-si pune la punct ultimele detalii legate de noul sãu transfer. Partida de asearã a început în nota destul de dominantã a oaspetilor, care au avut nevoie doar de sase minute pentru a deschide scorul pe tabela de marcaj. Cinci minute mai târziu Viorel Hizo avea sã producã prima schimbare la Vaslui, scotându-l de pe teren pe Lucian Sânmãrtea, care pãrea cã nu traverseazã o zi foarte bunã si trimitându-l în locul sãu pe Zsiga. La nici un minut de la efectuarea schimbãrii, “galben-verzii” au mai fost executati încã odatã de danezi, marcatorul acestora fiind Satin(11). Cum 2-0 pãrea sã nu fie deloc multumitor pentru oaspeti, fotbalistii danezi au continuat sã punã probleme la poarta lui Straton, pânã în finalul primei reprize reusind sã stabileascã scorul final al partidei de 4-0, gratie dublei realizate de Vetokele (21, 38). Elevii lui Viorel Hizo nu au arãtat mai nimic în partida de asearã, fiind dominati în permanentã. Cele mai mari ocazii ale Vasluiului au fost în minutele 50(prin Nexhipi) si 80(prin Caue).

Viorel Hizo a mizat pe urmãtorul “11”: Straton – Milanov, Balaur, Charalambous, Sãlãgeanu – N’Doye, Caue – Buhãescu, Jumisse, Sânmãrtean – Temwanjera. În repriza secundã au mai intrat: Zsiga, R.Costin, Nderim Nexhipi, Cerniauskas, Popovici, Heil, Stan.