|

EXPLOZIV: O tanara sexy cere despagubiri de la o celebra firma de videochat din Iasi! Acuzatii grave de o parte si de alta! Patronul firmei este chemat si el la bara!

• O firma de videochat din Iasi a fost actionata in judecata de catre o tanara de 28 de ani • Aceasta l-a chemat in fata instantei si pe administratorul societatii respective, Costin Bodea • Tanara le cere judecatorilor ieseni sa oblige paratii la plata unei sume totale de peste 9.000 de euro • Totul a pornit de la un antecontract

Dosar exploziv pe rolul Tribunalului Iasi! O tanara disperata de situatia in care se afla a decis sa dea in judecata o firma de videochat. Astfel, Adeline Funingana a chemat in fata instantei societatea comerciala Vixen SRL (cu activitate in domeniul videochat-ului), precum si pe administratorul ei, Costin Bodea, dar si alte doua persoane fizice.

Tanara, satula sa tot astepte, le cere acum magistratilor din cadrul Tribunalului Iasi sa oblige cele patru parti, in solidar, la plata sumei de 40.929 de lei (9.198 de euro – n.r.). Totodata, tanara le cere magistratilor si sa dispuna rezolutiunea unui antecontract de vanzare-cumparare.

https://www.bzi.ro/exploziv-o-tanara-sexy-cere-despagubiri-de-la-o-celebra-firma-de-videochat-din-iasi-acuzatii-grave-de-o-parte-si-de-alta-patronul-firmei-este-chemat-si-el-la-bara-708050