|

Expoziţie de grafică, “Gestul în desen”, la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi organizează, miercuri, 24 iulie 2019, la ora 18.00, vernisajul expoziţiei de grafică “Gestul în desen”, purtând semnătura lui Florin Stoiciu.

Născut pe 24 iulie 1965, Florin Stoiciu a absolvit Academia de Arte din Bucureşti, secţia Grafică, în 1992, an în care a şi început să profeseze, mai bine de 20 ani, în această prestigioasă instituţie de învăţământ. În prezent, este profesor universitar doctor la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii “Ovidius” din Constanţa . Florin Stoiciu are la activ numeroase expoziţii personale şi de grup în ţară şi străinătate, dar şi mai multe cărţi publicate. Anul acesta, cu prilejul Zilei Mondiale a Artei, i s-a conferit prin decret prezidenţial, Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria C – “Artele plastice”. Are lucrări în colecţii de stat (inclusiv în cea a Muzeului de Artă Vizuală Galaţi) şi particulare din România, Belgia, Marea Britanie, Japonia, Elveţia, Franţa, Austria.

https://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/expozitie-de-grafica,-gestul-in-desen-,-la-muzeul-de-arta-vizuala-galati.html