|

Fabrica de stiri tâmpite

Din mare primar, Victor Cristea a ajuns distribuitor de pliante. Acesta se dovedeste a fi un soldat ascultãtor si la orice moft a lui Miticã Buzatu, acesta rãspunde prezent. Fie treaz, fie beat! Nu îl stiam pe primarul Cristea un atare independent, dar, se pare, Miticã stie pe ce butoane sã apese atunci când vrea sã declanseze activismul politic lui Victor Cristea. Si ca sã nu vorbim în zadar, tinem sã mentionãm cã asearã, domnul Cristea si un alt domn important împãrteau de zor pliante în Vaslui. Pliante anti-Bãsescu, bineînteles!

Si ca sã nu uitãm ideea, a doua persoanã importantã din PSD e directorul Tighici de la Gaz-Est. S-a îmbogãtit vânzând gazele lui Cristea, vasluienilor si e dator vândut PSD-ului. Nu cã ar fi sãrac, ci recunoscãtor. Dacã nu obtinea acum câtiva ani aceastã masinã de fãcut bani, era un biet inginer. Acum e un bãiat destept! Sã trãiascã toti vasluienii care plãtesc la Gaz- ESt si îi umplu buzunarele!

La un moment dat, noi am crezut cã doctorul Tãtaru de la Husi, un un om normal, bun profesionist si un mare filantrop. La ultima sedintã de Consiliu Local, am realizat cã a cam înnebunit. Dupã ce si-a fãcut vila cu 30 de camere, pe modelul tiganilor de la Ciurea, acesta a început sã facã crize de isterie în plenul sedintei! Domnu’ doctor, mai aveti o sansã. Mergeti repede la doctorul Silvestrovici, pânã nu iese la pensie!

Tacutul saptamanii

De când colegii din Senat i-au dat peste nas cu Chevronul, deputatul Solomon e mut ca un peste. Nu mai face conferinte de presã, nu mai iese cu declaratii publice rãsunãtoare! Conform unor bârlãdeni de la periferie, este “mucles”.