|

Fabrica de stiri tâmpite

Primarii USL din judet au intrat într-o mare dilemã. Acestia trebuie sã recenzeze mortii din comunã si sã-i steargã de pe liste. Problema e cã, datoritã indicatiilor pretioase ale lui Miticã, multi dintre decedati deja au votat, cumva! Întâmplãtor! Cel mai nedumerit de aceastã indicatie pretioasã e primarul Puiu de la Vetrisoaia! Acesta îsi fãcuse 100%, norma cimitirului din comunã! Si ar trebui sã fie crezut pe cuvânt! Securitatea l-a crezut si uite unde a ajuns acum!

Mari surprize la partidul lui Dan Diaconescu. Imediat dupã alegeri, multi alesi erau zburati din consiliu. Între timp, acestia au apãrut iar în prim – plan. Conform unor adrese emise de PP-DD, mai multe primãrii din judet au primit adrese cu rugãmintea sã-i primeascã pe exclusi înapoi. Dumnezeu si Elodia sã-i mai înteleagã! Pe aceeasi temã, dar cumva în afarã, am primit informatia indecentã cã presedintele-fantomã Istrate îsi întregeste bugetul de la Stâna Ciostesti cu rezervoarele turistilor moldoveni!

Tacerea e de aur!

Deputatul Solomon a crescut amenintãtor în sondaje. Explicatia e una singurã si adevãratã. Idiotul nu a mai fãcut nicio declaratie de presã. E sansa lui sã câstige. Cu cât tace mai mult, cu atât câstigã în sondaje! Inexplicabil, fata sa de pachiderm turtit are succes la electorat! Probabil, electorii vãd în gãsimea sa o sperantã de mai bine!