|

Fabrica de stiri tâmpite

Fostul utecist, Ionel Constantin, un pesedist din vremurile de demult a avut un traseu fulminant în lumea afacerilor. Dintr-un presedinte la Vaslui al Camerei de Comert a ajuns mare boss la Bucuresti. Când a venit Misu Vlasov presedinte, a fost scuipat ca o mãsea stricatã înapoi la Vaslui. Curios e cã dupã ce a activat în alegerile locale ca sef la UNPR, acum, de curând, a devenit liberal cu acte în regulã. Oare vrea sã se punã bine cu socrul lui David?

Cât a fost presedinte la Consiliul Judetean, Vasile Mihalachi nu a dat niciun ban la fotbal. Nici nu stia în ce ligã juca Vasluiul. Culmea tupeului e cã vrea bani din fotbal. Firma controlatã de fiul sãu, Elit Construct, s-a înscris la licitatie pentru constructia acoperisului la stadion. Bineînteles cã n-a câstigat licitatia, dar face contestatii peste contestatii ca sã întârzie lucrãrile:probabil de ciudã sau face un mic santaj. Din cauza acestor întârzieri, FC Vaslui joacã meciurile internationale la Piatra Neamt.

PSD trebuie sã cedeze din colegiile sale unul pentru UNPR. Favorit era Aristide Roibu, fost senator de Vaslui, dupã ce Marian Sârbu a ales sã lucreze în sistemul de pensii privat. Roibu a iesit si el din cãrti, dupã ce a fost numit de partid în Biroul Electoral Central. Oare va rãmâne postul tãnãrului Remus Mitrea de la Mediu?

Casa de piatra

Mare nuntã în familia pedelistã de la Husi. Cozmin Filip, zis si Bitu îsi uneste destinele cu frumoasa fiicã conducãtorului celebrului ansamblu folcloric “Trandafir de la Moldova”. Acestea vor fi cununati de deputatul Dan Marian. Sãru’ mâna nasu!