|

Fantasia a cucerit publicul din judetul Neamt

SPECTACOL..Corala Fantasia a onorat invitatia Centrului pentru Culturã si Arte “Carmen Saeculare”, sustinând trei concerte în judetul Neamt.

Primul spectacol a avut loc în sala “Nicolae Manolescu Strunga” din cadrul Primãriei Roman si s-a intitulat “Sus, la poarta Raiului”.

Peste 200 de romascani s-au bucurat de colindele interpretate de fetele de la Fantasia. A fost o desfãtare si o îmbinare între slova dulce a profesorului Sorin Popoiu si glasurile de îngeri ale membrelor coralei, coordonate de profesorul Vasile Negurã.

A urmat un al doilea spectacol la Casa de Culturã “Ion Creangã” din Târgu Neamt, pentru ca apoi sã bucure sufleteste pe pietreni, sustinând un recital în cadrul Târgului de Crãciun de la Piatra Neamt. Ultima reprezentare a fost la Biserica “Buna Vestire”, din cartierul Dãrmãnesti, municipiul Piatra Neamt. A fost un alt moment de înaltã desfãtare artisticã pe care cei care au umplut la refuz Biserica nu-l vor uitat asa de curând.Traditia care leagã Corala Fantasia de colind îi va aduce, si în acest an, pe toti vasluienii mai aproape de Sfintele Sãrbãtori de Crãciun. Primãria municipiului Vaslui oferã localnicilor un dar de suflet, un concert de colinde sustinut de Corala Fantasia alãturi de Grupul “Floarea Dorului” si Adrian Naidin. Evenimentul va avea loc sâmbãtã, 22 decembrie, de la ora 17.00, la Biserica “Tãierea Capului Sfântului Ioan Botezãtorul”. Duminicã, 23 decembrie, va veni rândul husenilor sã asculte colinde în interpretarea coralei vasluiene, la Catedrala Episcopalã, începând cu ora 18.