|

Fată de 16 ani, însărcinată, exploatată sexual de doi bărbaţi şi o femeie

Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au continuat şirul acţiunilor în forţă din ultimele zile, ultimii pe listă fiind doi bărbaţi şi o femeie despre care s-au adunat probe că au recrutat şi obligat să practice prostituţia o fată care abia împlinise 16 ani. Foarte grav este şi că fata era însărcinată, iar inculpaţii au ştiut asta, rezultă din ancheta procurorilor de la DIICOT.

Toţi cei trei inculpaţi acuzaţi de traficarea minorei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor, însuşită de magistraţii de la Tribunalul Suceava.

Victima perfectă: o minoră dezorientată şi speriată, dintr-o familie dezorganizată

Ancheta structurilor de combatere a crimei organizate din acest caz a fost una de durată. Din datele adunate rezultă că, în cursul anului 2016, soţii Eva şi Nicolai Cherar, ambii din satul Humoreni, comuna Comăneşti, au profitat de situaţia foarte precară a unei minore care abia împlinise vârsta de 16 ani şi care provenea dintr-o familie cu patru fraţi, cu tatăl plecat şi crescuţi doar de mamă.

Din cercetări rezultă că cei doi soţi au început să îi propună minorei să facă sex pe bani, cu clienţi găsiţi de ei. Iniţial minora ar fi refuzat, însă, susţin procurorii, cei doi au insistat şi au ameninţat-o că membrii familiei sale vor avea de suferit dacă nu acceptă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2019-09-25/Fata-de-16-ani-insarcinata-exploatata-sexual-de-doi-barbati-si-o-femeie#ixzz60c94ad00