|

FC Vaslui “a înviat” (FOTO)

FC Vaslui a învins asearã pe CS Mioveni cu cu scorul de 3-0 prin reusitele lui Wesley Lopes(18 si 80) si Raul Costin(65). Victoria de aseara le-a adus “galben-verzilor” trei puncte vitale cu ajutorul cãrora au ajuns la borna 46 si ocupã pozitia a cincea în campionat. Augusto Inacio este multumit de rezultatul obtinut de elevii sãi, dar nu si de jocul fãcut de acestia în prima repriza.

REVENIRE…”Galben-verzii” s-au împus asearã în fata ultimei clasate în campionat, CS Mioveni cu scorul de 3-0. Pentru FC Vaslui au înscris Raul Costin printr-o executie de senzatie de la 20 de metri si Wesley Lopes, printr-o “dublã”. La finalul partidei, antrenorul Augusto Inacio a declarat ironic cã echipa sa a “înviat” dupã ouãle pe care le-au ciocnit si le-au mâncat ieri:”Azi am ciocnit ouãle traditonale si le-am si mâncat. Datoritã lor, am înviat.” Antrenorul a recunoscut faptul cã echipa sa a avut probleme de acomodare. Sperã ca pânã la meciul de vineri când va întâlni Steaua, sã rezolve toate problemele. “Am avut dificultãti de marcaj si ne-a trebuit ceva mai mult timp sã ne acomodãm. În prima reprizã ne-a lipsit creativitatea, dar odatã cu schimbãrile efectuate, jocul s-a schimbat. Nu pot sã spun cã Gheorghiu nu a jucat bine, toatã echipa a jucat slab în prima reprizã. Sper ca în urmãtorul meci sã avem mai multe solutii, deoarece am ceva probleme la mijlocul terenului, dar sper sã le rezolv. Îmi doresc în meciul cu Steaua sã obtinem un rezultat bun, pentru cã nou asta facem cu echipele mari. Pot sã spun cã dacã Mioveniul ar fi jucat asa în toate meciurile cum au fãcut-o în seara asta, sigur nu erau pe ultimul loc”, a declarat Augusto Inacio

Salvatorul Borjan

Dupã ce a îngropat Vasluiul în ultimele douã partide prin evolutii sale mai putin bune, Milan Borjan a fãcut asearã un meci extrem de bun prin interventiile sale salvatoare. Antrenorul Augusto Inacio i-a acordat acestuia încredere dupã gafele fãcute în ultima perioadã si este multumit cã nnu a renuntat la el: “Când se joacã prost, toti îti “taie capul”, dacã eu fãceam asta cu Borjan, azi nu mai juca. Am avut încredere în el si am fãcut bine”