|

Femeia care a furat de pe mormântul Fluturicăi a fost identificată

Poliţiştii vrânceni au dat de urma femeii care a furat de pe mormântul Fluturicăi daruri lăsate de cei care au cunoscut-o.
Carmen T., de 50 de ani, din municipiu, este femeia care a fost surprinsă de camera video amplasată de fratele jurnalistei, Cristi Gătej, luna trecută, după ce femeia a trecut şi a luat cam tot ce a găsit. Se pare că femeia nu este la prima faptă de acest fel, fiind cunoscută pentru că a mai furat din cimitire. Poliţiştii au confirmat că femeia a fost identificată şi audiată şi că a recunoscut faptele. În perioada următoarea, aceasta va fi trasă a răspundere penală, urmând a suporta rigorile legii. Plângerea penală a fost depusă chiar de fratele jurnalistei, Cristi Gătej, după ce acesta a publicat pe pagina sa de facebook şi filmul în care se vede cum femeia vine şi fură de pe mormântul surorii sale. Reamintim că jurnalista Iuliana Gătej, numită şi Fluturica, a decedat în decembrie 2015, după un teribil accident petrecut la intrarea în Dumbrăveni. (G. SAVA)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588838564-femeia-care-a-furat-de-pe-mormantul-fluturicai-a-fost-identificata.html