|

Fenomen meteo spectaculos pe litoral. Imagini incredibile surprinse de turişti GALERIE

Imagini incredibile au fost surprinse, marţi, pe litoral. Cerul s-a făcut negru, iar la scurt timp vântul şi ploaia au speriat turiştii aflaţi pe plajă.

Municipiul Constanţa a fost acoperit de nori marţi amiază. La scurt timp, vântul puternic şi ploaia au învăluit litoralul, gonind turiştii aflaţi pe plajă. Imagini spectaculoase au apărut pe reţelele de socializare.

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de vijelii, ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină, valabilă începând marţi după-amiază în sudul şi estul Transilvaniei, în zona Carpaţilor de Curbură, local în Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Dobrogei. În celelalte regiuni, cu excepţia vestului ţării, va fi Cod galben de instabilitate atmosferică.

Miercuri, pe litoral a fost arborat steagul roşu, iar turiştii nu mai au voie să intre în mare.

Pompierii au fost anunţaţi marţi după amiază, că o persoană s-ar afla în mare, în zona Mamaia Nord. În zonă s-au deplasat un echipaj SMURD B, scafandrii, o ambarcaţiune ARSVOM, ambarcaţiune RHIB a ISU şi cu elicopterul SMURD. După câteva ore căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. …https://www.romaniatv.net/fenomen-meteo-spectaculos-pe-litoral-imagini-incredibile-surprinse-de-turisti_528920.html