|

Fetita de 8 ani, moarta in comuna Dimitrie Cantemir

UPDATE: Din primele informații se pare că fetița ar fi murit din cauza unei pneumonii puternice, care s-a agravat luni dimineață. După câteva ore de chin, copila a murit în brațele bunicii ei, care a mai trecut printr-un moment asemănător, în urmă cu 9 ani, când mama fetiței a decedat în condiții asemănătoare. Cu mai multe amănunte vom reveni în ediția de miercuri a ziarului nostru.

DUREROS… Caz dramatic petrecut în aceastã searã, în comuna Dimitrie Cantemir. O fetitã de numai 8 ani s-a stins din viatã si nici mãcar interventia echipajului SMURD nu a mai putut sã o salveze. Înainte sã moarã, Denisa le-a spus bunicilor ca ar vrea sa bea un pic de suc si sã mãnânce câteva dulciuri.

Copila era crescutã de bunici, întrucât mama ei murise când micuta avea numai câteva luni, spun apropiatii. Femeia s-a stins din cauza unei boli crâncene, iar bunicii au crescut-o pe fetitã cu mare dragoste. Tatãl ei nu ar fi recunoscut-o la nastere si nu s-ar fi interesat de ea, povestesc apropiatii. Bunica însã a fost internatã la Spital în ultimele zile, iar Denisa, cãci asa se numea, a rãmas acasã cu bunicul. Cu o zi înainte de tragedie, fetita a spus cã nu se simte prea bine, apoi ieri, când bãtrâna a ajuns acasã, Denisa i-a spus cã tot rãu îi este, dar ar vrea sã bea suc si sã mãnânce câteva dulciuri. Bunica a mers si i-a cumpãrat tot ceea ce a cerut fetita, însã spre searã, în jurul orelor 16,00, starea ei s-a agravat. Era slãbitã si a început sã vomite un lichid verzui, spun apropiatii. Au venit cât au putut de repede masinile Ambulantei si ale Smurd-ului în satul Gusitei, însã, cu toate efoturile echipajelor medicale, nimic nu s-a mai putut face pentru Denisa. Micuta era în clasa a III-a si apropiatii nu stiu sã fi suferit de vreo boalã. DE aceea, doar examenul specialistilor de la Medicina Legalã vor putea stabili cu exactitate cauza mortii Denisei.